Haberler

Murat Kurum'un "Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur" sözleri rakibini küplere bindirdi

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kirli bir pazarlık masasına yatırıldığını söyleyerek, "Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur" dedi. Bu sözlere sert tepki veren İmamoğlu, "Benim; vatanıma, milletime, bayrağıma, atama, dedeme, nineme, Atatürk'üme olan tutkumu sorgulayacak adam anasının karnından doğmadı. İşine bak sen. Bunlar daha azıtacaklar, biliyorum. Kimse kimsenin inancını ölçemez. Ben bir tek Yaradan'a sığınır bir tek Yaradan'dan korkarım" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Bugün maalesef milletin gözleri önünde İstanbul kirli bir pazarlık masasına yatırılmıştır. Fatih'in emaneti İstanbul, Kandil uzlaşısıyla paylaşılmak istenmektedir. Her gün pazarlıklar yapılmakta, bir tarafta meclis üyelikleri dağıtılmakta, kapı arkasında, otel odalarında bir bir bu adaylıklar dağıtılmaktadır. Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur." dedi. İmamoğlu ise bu sözlere , "Benim; vatanıma, milletime, bayrağıma, atama, dedeme, nineme, Atatürk'üme olan tutkumu sorgulayacak adam anasının karnından doğmadı. İşine bak sen. Bunlar daha azıtacaklar, biliyorum. Kimse kimsenin inancını ölçemez. Ben bir tek Yaradan'a sığınır bir tek Yaradan'dan korkarım" diyerek yanıt verdi.

MURAT KURUM: KANDİL UZLAŞISININ YOLU İMAMOĞLU'DUR

İBB Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile Fatih Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Kurum, ziyaretlerin ardından katıldığı mitingde yaptığı konuşmada, rakibi Ekrem İmamoğlu hakkında konuştu.

İstanbul'un bir tehlike girdabına sokulmak istendiğini aktaran Kurum, sözlerine şöyle devam etti: "Bugün maalesef milletin gözleri önünde İstanbul kirli bir pazarlık masasına yatırılmıştır. Fatih'in emaneti İstanbul, Kandil uzlaşısıyla paylaşılmak istenmektedir. Her gün pazarlıklar yapılmakta, bir tarafta meclis üyelikleri dağıtılmakta, kapı arkasında, otel odalarında bir bir bu adaylıklar dağıtılmaktadır. Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur. Siyasi hırsları uğruna İstanbul'u bu pazarlıkların konusu yapan bizzat kendisidir. İstanbul'u bu duruma düşürenler şunu asla unutmasın, tarihten bu yana İstanbul ne zaman pazarlık konusu yapılsa, ne zaman paylaşılmak istense bu millet buna asla izin vermemiştir, o kirli kapı arkası anlaşmaları milletimiz bozmuştur."

Murat Kurum 'Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur' dedi, İmamoğlu sert tepki gösterdi: İşine bak sen

İMAMOĞLU: BENİM VATANIMA OLAN TUTKUMU SORGULAYACAK ADAM ANASININ KARNINDAN DOĞMADI

İmamoğlu ise Kurum'un "Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur" sözlerine Sancaktepe'de halk buluşmasında yanıt verdi. İmamoğlu şunları söyledi: "Şimdiki rakibim biraz sıkıntı çekecek dedim ama daha ilk günlerde bile su kaynattı. Çünkü şimdiden bir takım iftiralar uydurmaya başlamış. Hemen bunlar sıkışınca ne yapıyorlar? Herkesin, milli duygularını sorgulamaya çalışıyorlar. Bir de bazen utanmadan inancını sorgulamaya çalışıyorlar. Ben hep ne diyorum biliyor musunuz? Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde 86 milyon vatandaşımın içinden bir Allah'ın kulunun inancını da sorgulama hakkım yok. Milli duygularını da sorgulama hakkım yok benim. Benim; vatanıma, milletime, bayrağıma, atama, dedeme, nineme, Atatürk'üme olan tutkumu sorgulayacak adam anasının karnından doğmadı. İşine bak sen. Onun için su kaynattı."

Murat Kurum'un 'Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur' sözleri rakibini küplere bindirdi

"BUNLAR DAHA DA AZITACAKLAR, BU KÖTÜ SÖZLERE İNANMAYIN"

İmamoğlu "Bunlar daha azıtacaklar, biliyorum. Önden bunu söyleyelim de herkes haddini bilecek. İnanç Allah'la kul arasında. Kimse kimsenin inancını ölçemez. Ben bir tek Yaradan'a sığınır bir tek Yaradan'dan korkarım. Allah'ın kulundan korkmam. Benim inancımı sorgulayacak, benim inancımı yorumlayacak Allah'ın kulu anasının karnından doğmadı kardeşim. İşine baksın. Bu kötü sözlere inanmayın, muhatap olmayın. O kötü sözlerle ilgilenmeyin" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Kurum İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (67)

Metto Barber:

İngiltere’den gelecem oyumu kullanmaya Murat kurum

403
564
yanıtYanıtla
Edeede Dededede:

Tabi tuzunuz kuru onun için Murat kurum kuru yolum

yanıt381
yanıt224
Sezgin Sezgin:

Bende oradan sterlin alıp Türkiye de 40 liraya bozdurabikseydim ben de atlayıp gelirdim

yanıt391
yanıt208
Babacan yalçın:

Gel gel abisinin gülü

yanıt104
yanıt149
Sezgin Sezgin:

Sterlin 40 değilde 2 lira olsaydı değil oy vermeye yaz tatilini bile gelmezdin buraya

yanıt323
yanıt94
Umut Yağcı:

Sezgin sezgin 40 lira ülkeyide satarsınız hep para hesabı, daha çok para hesabı yaprsınız siz

yanıt77
yanıt42
Salih Kandıralı:

Murat kurumun tipinden rahatsız olan bir tek ben miyim?

200
126
yanıtYanıtla
Ali Kara:

Senin tipinden kaynaklıdır o durum. Geliyor İstanbul BBB'ye Murat Kurum.

yanıt18
yanıt46
Vatansever:

Çünkü senin zihnin pis şeytanlar Melekleri Öcü gibi görürler normaldir Senin de öyle görmen

yanıt34
yanıt59
Adanalı Haşmet :

Merak etme sağlam yerden tüyo geldi kaybedecek. Sadece İstanbulu değil heryeri

yanıt3
yanıt6
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title