Haberler

GTO TEKNOFEST 2020'de insanlık için teknolojiyi destekleyecek

Güncelleme:

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 22-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenecek Teknofest 2020 kapsamındaki yarışmalarda "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinin ödül sponsoru oldu.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 22-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenecek Teknofest 2020 kapsamındaki yarışmalarda "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinin ödül sponsoru oldu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Teknofest Gaziantep'in Zeugma Mozaik Müzesinde yapılan tanıtım toplantısında "İnsanlık Yararına Teknoloji" yarışma kategorisinin ödül sponsoru olacaklarını açıkladı.

Türkiye'nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen ve "Milli Teknoloji Hamlesi" sloganı ile yola çıkan, iki yıldır ziyaretçi rekorları kıran havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 22-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Havalimanında gerçekleştirilecek. Festivalin tanıtım toplantısı bugün (20.01.2020) Zeugma Mozaik Müzesinde gerçekleştirildi.

GTO Başkanı Tuncay Yıldırım tanıtım toplantısında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e festival kapsamında 21 farklı kategoride düzenlenecek yarışmaların "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinde GTO olarak ödül sponsoru olmak istediklerini iletti, Şahin de konuşmasında bu isteği memnuniyetle kabul ettiklerini dile getirerek teşekkür etti.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan GTO Başkanı Tuncay Yıldırım ise şunları söyledi:

"TEKNOFEST gibi bir organizasyonun Gaziantep'te yapılacak olması kentimize değer katacağı muhakkaktır. Teknofest'in ana hedefi teknoloji üreten bir toplum olabilmek. Bu noktada çok çok önemli nokta ise üretilen teknolojinin insanlığa yarar sağlıyor olması. Kurum olarak her ne kadar ticareti temsil ediyor olsak da ticaret de insan için, teknoloji de, kültür de. Birini diğerinden ayırt edemeyeceğimiz için, teknolojinin insanlık için doğru kullanımına dikkat çekebilmek için bu alandaki yarışmanın sponsoru olduk." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Ticaret Odası Gaziantep Zeugma Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title