Haberler

Gelecek Partisi'nde neler oluyor? İlçe başkanı istifa edip yanında 20 kişiyle AK Parti'ye geçti

Güncelleme:

Ak Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'ndaki törende Şahin'e rozeti, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından takıldı. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu da diğer katılımcılara rozetlerini taktı.

Törende konuşan Şahin, 2,5 yıldır Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı yaptığını belirterek, "Vatan, millet bizim en kıymetlilerimizdir. Bunlar mevzubahisse gerisi teferruattır. Bütün koltukları, makamları bir kenara bırakır, gereğini yaparız. Biz de bunu yaptık" dedi.

"RABBİM ÇIKTIĞIMIZ YOLU AYDINLIK KILSIN"

İçeriden ve dışarıdan Türkiye üzerine oynanan oyunları gördüğünü ve bu vebalin parçası olmak istemediğini dile getiren Şahin, şöyle devam etti: "Muhalefet tarafından milli değerlerimiz hedef gösterilerek yapılan açıklamalar karşısında yüreğinde vatan, bayrak ve millet sevgisi taşıyan, partide görev alan veya gönül vermiş pek çok arkadaşımın rahatsızlıklarını biliyor, yakmış olduğum bu kıvılcım ateşinin yükseleceğini umut ediyorum. Bundan sonraki mücadelemizde safımız belli, yolumuz çetin, derdimiz büyük. Bu zamana kadar karşısında durup mücadelesini verdiğimiz zihniyetle, düne kadar 'Apo'nun heykelini dikeceğiz diyenleri serbest bırakacağız' diyenlerle, Osman Kavala gibi terör örgütü üyelerine özgürlük savunuculuğu yapanlarla, sınırlarımıza dayanmış emperyalist güçlere karşı 'özerklik ilan edeceğiz' diyenlerle, 'Ayasofya'yı tekrardan müzeye dönüştüreceğiz' diyenlerle, 'Hakkari'ye özerklik getireceğiz' diyenlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bu yolda ilerlerken Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağım. Rabbim çıktığımız yolu aydınlık kılsın, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun."

Gelecek Partisi'nde neler oluyor? İlçe başkanı istifa edip yanında 20 kişiyle AK Parti'ye geçti

"BU SEÇİMİ BİZE YAKIŞAN VAKARLA YAPACAĞIZ"

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe de deprem bölgesinde yaraların hızla sarılmaya çalışıldığını belirterek, "16'ncı günde kalıcı konutların temelini atmaya başladık. Bir yıl içinde de Allah kardeşlerimizi evlerine kavuşturmayı nasip etsin. Birbirimize destek olacağız. Coğrafi büyüklük olarak İstanbul'un 20 katı, İngiltere büyüklüğünde bir coğrafyada olan bir depremden bahsediyoruz. Milletimizin alicenaplığı ve gücüyle, Cumhurbaşkanı'mızın liderliğiyle inşallah bu sıkıntıyı en kısa sürede çözeceğiz. Bu seçimi de millet olarak bize yakışan vakarla yapacağız" diye konuştu.

Gelecek Partisi'nde neler oluyor? İlçe başkanı istifa edip yanında 20 kişiyle AK Parti'ye geçti

"DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ" VURGUSU

Gelecek Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılanlara "Hoş geldiniz" diyen Kabaktepe, Ahmet Şahin'in, siyasetin vatan ve millete hizmet için yapıldığına ilişkin açıklamalarına dikkati çekti. Kabaktepe, yeni katılanlarla partilerinin daha da güçleneceğini vurgulayarak, Türkiye'yi daha da büyütüp güçlendireceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Nuri Kabaktepe Gelecek Partisi Ahmet Şahin AK Parti Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (11)

Ayşegül Öztabak:

teker teker doğru yolu buluyorsunuz. rabbim utandırmasın

53
53
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Davutogluna karsi darbelik koynunda yilan beslemis

26
29
yanıtYanıtla
adem gülnaz:

Dansözler oynuyor para yapıstır ....bu genclerin gelecegini düşünen yok .

30
11
yanıtYanıtla
PitbullClubTurkey:

karakter meselesi ne diyeyim

19
6
yanıtYanıtla
rmzn00:

milyonlar cebe indi rozet değişti. sizdeki omurga bu kadar işte..!!

14
8
yanıtYanıtla
fisher:

bunların seçimden önce temizlenmesi iyi olmuş.. milletin ittifakında böyle hainlerin yeri olmamalı..

11
3
yanıtYanıtla
MASARİ:

Kolay mı bu kadar bu işler. Parti değiştirmek yani bu kadar kolay olmaması gerek. Bu kadar siyasetçilerin amacı nedir zaten çözemedim.

5
2
yanıtYanıtla
Sencer:

Çok iyi olmuş seçim sonrası yargı yolunda bunların mal varlıkları ülkeye can suyu olucak??????

1
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Rant Paylasimlarinin Yapildigi Platformlar = Siyasi Partiler Platformlari = Anty-Standart Guzel Ulkem

2
0
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

adamlar işi biliyor belki bi ihale falan alırlar akp den..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title