Haberler

Aksiyon filmlerini aratmayan olay! Eşi ve kendisine silahla saldıran adamı, aracıyla takip edip böyle öldürdü

Güncelleme:

Aydın'da Sezgin Güzel ve eşi Ceren Güzel, restoran çıkışında otoparkta 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak ayak bileklerinden vuruldular. Sezgin Güzel, yaralı halde aracına binerek olay yerinden uzaklaşan saldırganların peşine düştü. Saldırganların motosikletine hızla çarpan Güzel, 2 şüpheliden birinin ölümüne sebep oldu. Diğer şüpheli ise kaçtı. Öte yandan Güzel ise aracını bırakarak yaya olarak kaçtıktan sonra başka bir otomobile binip uzaklaştı.

Didim'de yaşayan Sezgin-Ceren Güzel çifti, arkadaşları Sema B. (28), eşi Muhammet Can B. (27), Özgür K. (43) ve eşi Gülay K. (43) ile önceki gün gittikleri restoranın çıkışında otoparktaki 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Güzel çifti sol ayak bileklerinden yaralandı. Saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı.

YARALI HALDE PEŞLERİNE DÜŞTÜ

Sezgin Güzel, yaralı halde otomobiline binerek saldırganların peşine düştü, eşi Ceren Güzel arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

MOTOSİKLETE HIZLA ÇARPARAK ÖLDÜRDÜ

Sezgin Güzel, Aytepe Caddesi'nde saldırganların motosikletine yetişip, otomobiliyle hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen motosikletteki 2 şüpheliden Sidal Savaş, ağır yaralandı. Motosikleti kullanan diğer şüpheli ise yara almadan kurtulup, kaçtı. Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş, hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, motosiklete çarpan Güzel'in aracını bırakıp, yaya olarak kaçtıktan sonra başka bir otomobile binip uzaklaştığını belirledi.

Eşi ve kendisine silahla saldıranı otomobille çarparak öldürdü; o anlar kamerada

MUĞLA'DA YAKALANDILAR

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Sezgin Güzel'in içinde bulunduğu otomobilin Muğla'nın Menteşe ilçesine giriş yaptığı bilgisine ulaştı. Çalışmaları burada yoğunlaştıran polis, otomobili Uğur Mumcu Bulvarı'nda durdurdu. Otomobildeki aramada kanlı bez parçaları bulunurken, araçtaki Vedat E. (39), Özgün Y. (34) ve Sait Ş. (38) gözaltına alındı. Vedat E., polisteki ifadesinde resmi belgede sahtecilik, iki ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve saldırıda ayak bileğinden yaralandığı için Sezgin Güzel'i Muğla'daki bir özel doktora götürdüklerini itiraf etti. Vedat E.'nin ifadesinden yola çıkan polis Güzel'in götürüldüğü doktor M.A.'ya (41) ait muayenehaneye operasyon düzenledi. Bileğindeki mermi çekirdeği çıkartılan Sezgin Güzel'i ziyarete gelen mühendis Volkan Ö. de gözaltına alındı.

Eşi ve kendisine silahla saldıranı otomobille çarparak öldürdü; o anlar kamerada

DOKTORA 200 BİN TL VERMİŞLER

Doktor M.A. hakkında ise suçu bildirmemekten Hamdi Bey Polis Merkezi tarafından işlem başlatıldı. 5 şüpheli, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi. Volkan Ö.'nün Güzel'in tedavisi için M.A.'ya üçüncü kişiler aracılığıyla 200 bin TL gönderdiği belirlendi.

Eşi ve kendisine silahla saldıranı otomobille çarparak öldürdü; o anlar kamerada

ALACAK HUSUMETİ

Güzel çiftine silahlı saldırıda bulunup, kaçan saldırganın ise arandığı bildirildi. Yaralanan Güzel çiftinin, saldırganlarla aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan Sezgin Güzel'in motosiklete çarpıp Sidal Savaş'ın ölümüne neden olduğu o anlar bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde Güzel'in döner kavşakta hızla gelip, motosiklete çarpması ve motosikletteki 2 kişinin savrulması yer alıyor. Görüntülerde Güzel'in kaza anında çarptığı bir başka otomobilin ise kontrolden çıkıp, park halindeki başka bir otomobile vurduğu da görüldü. Otomobilinden inen sol ayak bileğinden yaralı olan Güzel'in önce kendisini almaya gelen beyaz renkli bir otomobile bindiği, ardından inip gelen başka bir beyaz renkli otomobile binip, olay yerinden ayrıldığı görüntülerden belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hassas İçerik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (14)

Alkurt:

ISIMLERDEN BELLI, KIRRO VIRROLAR YINE IS BASINDA..NE DIYEYIM. INSAN AYIRIMI YAPMAK ISTEMEM, AMA KIRROLAR KORKUNC CAHIL.

195
74
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Senden büyük cahilmi var gereksiz daha olayı bilmeden kim olduklarını bilmeden nohut kadar beyninle yorum yapmışsın sendeki kafa çalışmıyorsa omuzuna yük etme bari

yanıt3
yanıt3
Halit:

en iyisi kimse sana bulaşmadan kimseye bulaşmayacaksın çünkü kimisi kindardır intikam alır

214
4
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

bu dünyayı kirletenler yiyin birbirinizi sizi bu dünyada istemiyoruz..

145
5
yanıtYanıtla
Hayri :

İtalyan mafya filminde buna benzer bir sahne vardı vurulan takip etti ama vuranlar küçük bir spor arabadaydı dev bir kamyonetle aracın üzerine çıkıp ikisini de öldürmüştü can acısı neler yaptırıyor

127
3
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Olayın geçmişi karanlık belli biri birini nerede bulur tabiki kuburda

41
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Mekanın camına güzel çarpıyor motosikletçi :)

17
2
yanıtYanıtla
Murat Aydemir:

KACAN DİĞRE SALDIRGANDAN HİÇ BAHSETMEMİŞ

11
1
yanıtYanıtla
Musa Mut:

Her kuşun eti yenmez

5
1
yanıtYanıtla
Hülagü:

Yine mi adana diyemedik malesef adanalılar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title