Haberler

Doktora saldırdığı iddia edilen uzman çavuşun aslında darbedildiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Muğla'da 14 Mart Tıp Bayramı'nda bir doktoru darbettiği ileri sürülen ve aynı hastanede ameliyat edildikten sonra taburcu olurken sağlık görevlileri tarafından alkışlarla protesto edilen uzman çavuşla ilgili gerçek ortaya çıktı. Kameraya yansıyan söz konusu olayda, uzman çavuşun aslında doktorlar tarafından darbedildiği görüldü.

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş A.A., 14 Mart günü saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A., burada yapılan müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

DOKTORU DARBETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

A.A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. A.A., iddiaya göre, tartışma sırasında Tarımer'i darbetti. Doktorun vücudunda kızarıklık oluştu, gözlüğü kırıldı. Güvenlik görevlileri ise olaya müdahale etti. Apandisit teşhisi koyulan A.A., ameliyat edildi.

Doktoru darbettiğini iddia edilen uzman çavuşu bir de alkışla protesto etmişlerdi! Gerçek çok farklı çıktı

SİNİRLENİP BOĞAZINI SIKTIĞI İDDİASI

Darp raporu alan ve A.A.'dan şikayetçi olan Dr. Tahir Tarımer, polisteki ifadesinde olay anını anlatırken, "Hasta, apandisit şüphesi ile Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından giderek çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı" dedi.

ALKIŞLA PROTESTO EDİLDİ

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki apandisit ameliyatının ardından genel cerrahi servisinden taburcu edilen uzman çavuş A.A., sağlık çalışanlarının 'Sen şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz' sloganları arasında alkışla protesto edildi. Ekip aracına bindirilen A.A., ifadesi için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü.

Doktoru darbettiğini iddia edilen uzman çavuşu bir de alkışla protesto etmişlerdi! Gerçek çok farklı çıktı

GERÇEK ÇOK FARKLI ÇIKTI

Gündem konusu olan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırıya uğradığını ileri süren Dr. Tarımer'in, evrakını masadaki görevlilerden alarak ayrılmak isteyen Uzman Çavuş A.A.'nın peşinden gidip ittiği, bu sırada da kayıp düşmesi yer aldı.

DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hastane yönetimi Dr. Tarımer hakkında idari soruşturma başlattı. Öte yandan Uzman Çavuş A.A., Dr. Tarımer hakkında kendisine iftira attığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Doktoru darbettiğini iddia edilen uzman çavuşu bir de alkışla protesto etmişlerdi! Gerçek çok farklı çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

14 Mart Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (109)

mehmet özer:

insan olamazsınız siz yemin ederim utanmadan sıkılmadan iftira atıyosunuz soonrada hep beraber protesto ediyosunuz yazık size 7 yıl değil 70 yılda okusa bazı insanların zikri fikri bozuk olunca değişmiyor....

1814
180
yanıtYanıtla
Musab Uğur Demirpolat:

Meydana gelen olaylar da hemen önyargılı olmamak gerekiyor. Yoksa sonradan olay tam tersi olarak ortaya çıkar.

1301
88
yanıtYanıtla
muro:

DOGRU kardes on yargi adami ipe goturur.

yanıt19
yanıt0
İbrahim Demircan:

Alkışlayanlar şimdi de arkadaşlarını alkışlar mı acaba?

158
14
yanıtYanıtla
csd zbn:

bunlar ilaç yazmaktan başka şey bilmez millet can çekişirken grev yapar devletin parası boşa gidiyor onların yaptığı şeyi googlede yapıyor geriye kalanıda makinalar techizatlar

121
16
yanıtYanıtla
Turan Özbay:

Cahillerin, bir doktorun saldırganların sülalesinin boyu kadar kitap devirerek doktor olduğundan ve sürekli kendilerini yenilemek adına okumaya devam ettiklerinden haberi olmadığı gibi, Belediye Çavuşlarından daha az maaş aldıklarından da haberleri yoktur.

20
105
yanıtYanıtla
OKUR:

kimseyi zorla doktor yapmıyorlar ileri zekalı

yanıt55
yanıt6
Bozkurt :

Cok kitap okumus olabilir.. doktor olmus olabilir... ama ben sana doktor olamazsin demedim ki.... adamlik okumakla boy boy kitap bitirmekle olmuyor... adamlik öss puaniyle belirlenmiyor...

yanıt53
yanıt3
Ertuğrul POLATHAN:

Para için grev yapanlar vatan için canını verene iftira atmış hale gelenler susss vatan için her gün canını veriyorlar

yanıt12
yanıt1
NECMETTİN SNTL:

Turan Özbay seni de alkışlıyoruz

yanıt0
yanıt0
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title