Haberler

Demirtaş'ın Deniz Yatağındaki Fotoğrafıyla İlgili, HDP'li Fırat'tan Açıklama

Güncelleme:

HDP'li Fırat, Demirtaş'ın fotoğrafla ilgili "Ben kötü bir şey mi yapıyorum? Ailemle, dinleniyordum. Suruç oldu. Ailemi Diyarbakır'a bıraktım. Ben Suruç'a gittim." dediğini aktardı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın interneti sallayan tatil fotoğrafıyla ilgili HDP milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat konuştu. Cumhuriyet gazetesinden Selin Ongun'a röportaj veren Fırat, Demirtaş'la deniz yatağındaki fotoğrafıyla ilgili konuştuğunu söyledi. Fırat, Demirtaş'ın fotoğrafla ilgili, "Kendisine de sordum: Yalanlama yapacak mısınız? Lüzum hissetmiyorum, kesinlikle bunu yalanlamam, dedi. "Ben kötü bir şey mi yapıyorum? Ailemle, çocuklarımla dinleniyordum. Suruç oldu. Çocukları, ailemi hemen Diyarbakır'a bıraktım. Ben Suruç'a gittim." dediğini aktardı.

İşte röportajdaki o bölüm

DEMİRTAŞ: ÇOCUKLARIMLA DİNLENİYORDUM, SURUÇ OLDU; AİLEMİ DİYARBAKIR'A BIRAKTIM, SURUÇ'A GİTTİM

Demirtaş'ın deniz yatağındaki fotoğrafı yayımlanırken, haberin verilişi "Kandil bombalanıyor, o tatilde" şeklindeydi. O resmin sizdeki karşılığı nedir?

Unuttukları bir şey var. O resim, o otelin güvenlik kamerası tarafından çekilmiş bir resim. Onun altında saat ve dakika var. O sırada Suruç olmamış. Kendisine de sordum: Yalanlama yapacak mısınız? Lüzum hissetmiyorum, kesinlikle bunu yalanlamam, dedi. "Ben kötü bir şey mi yapıyorum? Ailemle, çocuklarımla dinleniyordum. Suruç oldu. Çocukları, ailemi hemen Diyarbakır'a bıraktım. Ben Suruç'a gittim." dedi. O resmin altındaki saatte bunun Suruç'tan önce olduğu belli. Ama iğrenç olan şu: Devletin güvenlik makamları o görüntüyü otelin güvenlik kamerasından alıyor. Devletin güvenlik mekanizması bunun üzerine kurulmuş ise orada Suruç olur, Diyarbakır olur, parti binalarımızın bombalanması olur. Devletin güvenlik makamlarının işi anarşi ile uğraşmak değil, Kürt politikacıları nasıl itibarsızlaştırabiliriz mi? Ayrıca bunun bir propaganda malzemesi olarak gösterilmesi bu devletin Kürtlere bakış açısını da çok güzel dile getiriyor. Bir Türk havuza da girer, deniz yatağında da güneşlenir ama bir Kürt yapamaz! Problem buradan. Algı operasyonunun temelinde bu da var. Bunu lanetliyorum.

DEMİRTAŞ'IN O FOTOĞRAFLARI

Selahattin Demirtaş'ın tatilde olduğuna dair fotoğraf internete düşmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Selahattin Demirtaş Selin Ongun Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (577)

Basbakan Abdullah Gul olsun.:

Helal olsun. Yatmiyor calisiyor. dinlenme hakkidir, hakka tapan milletimin.

471
21
yanıtYanıtla
Ali Veysel:

Yakında bir şöyle 10 veya 15 sene dinlenme fırsatı bulacak

yanıt13
yanıt438
Haluk:

Yakışır sana eğlenmene bak günde 3-5 gerillada gebersin

28
404
yanıtYanıtla
mardinli:

Allah belani versin masum kürtleri kandirip tatil yapiyorsun haaa

20
398
yanıtYanıtla
Tatar ramazan:

Selo oğlan in kardeşide ağır Yaralıymis tez zamanda müjdeli haber gelir inşaALLAH..

13
404
yanıtYanıtla
HOPALI:

ŞEHİT HABERLER GELİRKEN BODRUM DA TATİL YAPANLAR ! SONRA BURAYA TATİLDEİKEN HABER OKUYUP YORUM ATANLAR ŞİMDİ VATAN SEVGİSİ TUTMASIN BİLİYORUZ SİZİ SOSYAL MEDYA DA CLUBLER DE HAVUZLARDA RESİMLER PAYLAŞIR SONRADA VATAN MİLLET ASKER DİYE EDEBİYAT YAPMAYIN! ADAMIN DİBİDİR DEMİRTAŞ BAŞKA SİYASETÇİ YOK!

402
12
yanıtYanıtla
sosyolog:

etekli adamlar

yanıt16
yanıt359
adsız:

güneydoğulu bir kürt olarak demirtaşı kınıyorum burda onbinlerce insan açlıkla boğuşuyor eğer kendini bunların temsilcisi olarak görüyorsa bu tür şeylerden uzak durmalı elbette dinlenebilir ama bu şekilde değil o zaman erdoğandan farkı kalmaz

3
401
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

Hdpkk yı demirtaşı savunan zavallılar yapılan saldırıları pkk üstlenmedimi askerimizi polisimizi kim şehit etti ak parti ne yapacak iyimi yapıyorsunuz diyecek askere silah mı bıraktıracak böyle yaparsa kim oy verir ak partiye. hdpkk nın allah belasını versin hdp ye oy verenede allah akıl fikir versin

13
381
yanıtYanıtla
EDİ BESE63:

SİZ NE YAPSANIZDA SELO BAŞKANIMIZI SİZE YEDİRTMEYİZ BU HALK KİMİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR

348
8
yanıtYanıtla
Tüm 577 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title