Haberler

Camide verdiği poz olay olmuştu! İfade veren Eda Taşpınar kendini böyle savundu

Güncelleme:

Sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraf paylaşımına ilişkin hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar, ifade vermek üzere Çağlayan Adliyesi'ne getirildi. Taşpınar, ifadesinde "İbadethane olduğunu bilmiyorum, çekenler de beni uyarmadı. Özür dilerim. Fotoğrafları korktuğum için kaldırdım" dedi.

Eda Taşpınar, Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayyatin-i Hassa Camii'nde verdiği bir pozu "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla Instagram hesabından paylaştığı ve gelen tepkilerin ardından kısa sürede yayından kaldırdığı ileri sürüldü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Eda Taşpınar'ın sosyal medya ve internet haber sitelerinde camide çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin yapılan haberler gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

"TURİSTLER FOTOĞRAF ÇEKİNCE BEN DE ÇEKİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraf paylaşımına ilişkin hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar, ifade vermek üzere Çağlayan Adliyesi'ne getirildi. Taşpınar ifadesinde kendini şu sözlerle savundu: "Ben Instagram hesabımda yayınlanmak üzere çeşitli mekanlarda ve açık alanlarda fotoğraf çektiriyorum. Bahse konu otel ile de fotoğraf çekmek için görüşme yaptım. Buna ilişkin yazılı olarak otel ile görüşmelerimiz vardır. Bunları dosyaya sunacağız. Otele gelmeden önce otelin neresinde fotoğraf çekeceğime karar vermemiştim. Otele giriş yaptıktan sonra hazırlanmam için bana bir oda tahsis ettiler. Daha sonra fotoğraf çekeceğim alanı belirlemek için oteli gezdim. Restoranın yan tarafında bulunun bir alan gördüm. Bu alana girdiğimde 2 tane Japon olduğunu düşündüğüm turistler fotoğraf çekiyordu. Ben de burada fotoğraf çekileceğini düşündüm."

Cami içerisinde poz verdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar ifade verdi

"ÖZÜR DİLERİM, FOTOĞRAFLARI KORKTUĞUM İÇİN KALDIRDIM"

"İçerisinin bir ibadethane olduğunu düşünmemiştim. Fotoğrafımı çeken arkadaşlar da bana bu hususta uyarıda bulunmadılar. Bu durum için gerçekten üzgünüm. Özür dilerim. Bu fotoğrafları Instagram hesabımda yayınladıktan 35-40 dakika sonra sosyal medya hesabından paylaşımları görmem üzerine, fotoğrafları da korktuğum için kaldırdım. Dini değerleri aşağılama gibi bir kastım yoktur, insanların dini, duygu ve düşüncelerine saygı duyan biriyim. Böyle olmasını istemezdim."

Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Taşpınar, daha sonra basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyerek adliyeden ayrıldı.

Cami içerisinde poz verdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar ifade verdi

Cami içerisinde poz verdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar ifade verdiSoruşturma başlatılan fotoğraf

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adliyesi Eda Taşpınar Çağlayan Cami Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (24)

Hacı Şembeki:

Sıkıysa git, Kilisede veya Sinegogda .... O inanca karşı uygulamada bulun....Sıkar dimi...işiniz, gücünüz İslam Düşmanlığı...

434
14
yanıtYanıtla
Demir Acer :

google da bir arastir; kilisede manken resinmleri; bak bakalim nelerle karsilasacaksin bos bos atma burada

yanıt23
yanıt94
CEZA :

Nasıl yani sen hangi boyutta yaşıyorsun. bir hıristiyan bir ateist bile bir camiye yada bir mabede girdiğinde oranın ne olduğunu bilir. hiç mi içeri girerken burası nedir diye sormadın. hiç mi merak etmedin. duvardaki yazıdan yerdeki halıdan. yeem bizi. avukatın iyi akıl vermiş.

423
6
yanıtYanıtla
juzen sari:

Turistler ayakkabı ile mi giryor ?camilere ki sen giriyorsun bide bu ülkenin vatandaşın adetlerini biliyorsundur

339
10
yanıtYanıtla
SMMM:

TAMAMEN YILBAŞI GECESİ YAYINLANMIŞ MÜSLÜMANLARI AŞAĞILAMAK İÇİN BİLE İSTEYE YAPILMIŞ Bİ HAREKETTİR.HAPİS CEZASI ALMASI GEREKİR.

283
66
yanıtYanıtla
oguz:

sorarsan müslümanım der caminin ibadethane oldugunu yada ibadethanenın camı oldugunu bilmeyecek kadar cahil ama bunu ilgi cekmek için yaptıgı BAL GİBİ ORTADA

291
13
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Gayet iyi biliyordun

240
56
yanıtYanıtla
Demir Acer :

eeeeyyyyyy savci ve saz ekibi; gecenlerde Allahin Camisini dugun salonu yapanlarida o koridorlarda gormek isteriz, bu ne rezillik; siz siparis ile adamina gore isinizi yapiyorsunuz?????????

93
153
yanıtYanıtla
CEZA :

evet haklısın oda yargılanmalı buda yargılanmalı suç hepsi için suçtur. mabetler (hangi dine mensup olursa olsun) aşağılanamaz..

yanıt4
yanıt0
Ütopik Yorumcu:

Kardeşim camide düğün yapmak caiz açık saçık bir durum yok orda burda kadın l çorapla foto atıyor algın ne yönde çalışıyor senin

65
169
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title