Haberler

Bulancak'ta Hedef 125 Metre, Sonuç 30 Metre!...

Güncelleme:

Bulancak iskelesindeki belirsizlik devam ediyor.

Doğu Karadeniz Duble Yol Projesi sebebi ile Samsun'dan Artvin'e kadar bütün il ve ilçe merkezlerindeki sahillerde duble yol inşaatı sebebi ile zarar gören tüm iskele, liman ve balıkçı barınakları; Demiryolları, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği birebir ölçüsünde büyütülürken; Bulancak iskelesindeki belirsizlik kafalarda soru işareti oluşturuyor.

AKP Giresun Milletvekili Adem Tatlı'nın yoğun baskılar ve üst üste yapılan Bulancak iskelesi haberleri sebebi ile bir süre önce yaptığı açıklamada iskelenin uzatılmasına yönelik inşaat projesinin tamamlandığını ve inşaatının ise kısa bir süre sonra başlayacağını açıklamıştı.

Milletvekili Adem Tatlı'nın yaptığı açıklamadan kısa bir süre sonra da iskelenin uzatılmasına yönelik inşaatın başlaması takdirle karşılanmıştı. Ancak yapılan çalışmanın bir sus payı olduğu ve göz boyamaya yönelik olduğu çalışmanın bitmesi ile ortaya çıktı.

Doğu Karadeniz'deki bütün il ve ilçe merkezlerindeki zarar gören iskele, liman ve balıkçı barınakları orijinal ölçülerinde büyütülürken; duble yol inşaatı sebebi ile 125 metre kısalan Bulancak iskelesinin sadece 30 metre uzatılması ve inşaat malzemeleri ile ekipmanlarının kaldırılması Bulancaklılarda hayal kırıklığı ve tepkilere yol açtı.

Bulancaklıların; "Tüm il ve ilçelerdeki zarar gören iskele, liman ve balıkçı barınakları orijinal ölçülerde büyütülürken; bizler yetim çocuk muamelesi görüyoruz. Bu yapılan çalışma sadece bir sus payı ve göz boyamadan öteye geçmemiştir. Biz Bulancaklılar 125 metre ile 30 metre arasındaki farkın hesabını zamanı gelince sorarız. Çünkü biz, diğer il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımız gibi bu devlete vergimizi veriyoruz ve onlar kadar bizler de hizmeti hak ediyoruz." şeklinde konuşarak tepkilerini dile getirdiler.

AKP Giresun Milletvekili Adem Tatlı'nın ise bu tepkilere nasıl bir karşılık vereceği merak edilirken; geri kalan 95 metrelik iskele uzatma inşaatının ne zaman başlayacağı konusunda kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

5 Ocak 2013 tarihinde yapmış olduğumuz "Bulancak İskelesi Uzatılıyor, Ama?..." başlıklı haberimizi okumak için lütfen linke TIKLAYINIZ.

http://www.kerasushaber.net/haber/bulancak_2/bulancak-iskelesi-uzatiliyor-ama.../2482.html

Kaynak: Ziyaretçi / Güncel

Doğu Karadeniz Adem Tatlı Bulancak Giresun Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title