Haberler

Bayram: "Tarımda Yatırımcıları Bekliyoruz"

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, 2017 yılı 11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Projesi kapsamında Arıönü köyü Mugada Sahili 24 odalı Özgür Otel projesi ile Organize Sanayinde bulunan Öztem Aromatik Bitki İşleme ve Paketleme Tesisi tamamlama...

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, 2017 yılı 11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Projesi kapsamında Arıönü köyü Mugada Sahili 24 odalı Özgür Otel projesi ile Organize Sanayinde bulunan Öztem Aromatik Bitki İşleme ve Paketleme Tesisi tamamlama projesi inşaatlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bayram ziyaretleri sırasında yatırımcılarla yatırım konularına göre piyasa şartları, uygulama ve çalışma yöntemleri, KKYDP programının kırsal kalkınmaya katkısı ve kırsal kalkınmanın ilimizdeki durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

KKYDP Ekonomik Yatırımlar Programı'nın bölgeye sağladığı faydaları birinci ağızdan projeyi uygulayan yatırımcılardan duymanın memnuniyet verici olduğunu söyleyen Bayram: "Doğal kaynaklar ve çevrenin korunmasını dikkate alarak, kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenirliğinin güçlendirilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması, yürütülmekte olan kırsal kalkınma çalışmalarının etkinliklerinin artırılması ve kırsal toplumda belirli bir kapasitenin oluşturulması amacıyla yürütmekte olduğumuz KKYDP programının ilimiz tarımına sağladığı ve sağlayacağı katkı azımsanmayacak derecede yüksektir" dedi.

"Yatırımcılarımızı bekliyoruz"

Sürdürülebilir kalkınmanın, öncelikle kırsal kalkınma ile mümkün olacağını belirten Bayram, açıklamasının devamında bugüne kadar yapılan ve devam eden projeler hakkında da bilgi vererek; Bugüne kadar toplam 19 projenin tamamlandı. Bu 19 proje için 4 milyon 513 bin TL hibe ödendi. Bu yeni projelerle proje sayısı 21'e çıkacak ve toplam 6 milyon 13 bin TL ödenmiş olacak. Proje miktarını artırmak için çalışıyoruz ve yatırımcıları bu kapsamda yatırım yapmaya bekliyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca 2017 yılı 11. Etap proje uygulamaları kapsamında ilimizde yapımı devam eden her iki projemizin ülkemize, ilimize ve yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdulsetter Bayram Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title