Haberler

Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuğun babası konuştu: Evladımı ısırmamışlar, resmen yemişler

Güncelleme:

Dün Ankara'da başıboş sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz yoğun bakıma kaldırıldı. İnfial yaratan olayla ilgili soruşturma başlatılırken küçük çocuğun babası "Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi olur. Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler." ifadelerini kullandı.

Ankara'da, okula gitmeye çalışan küçük bir çocuğa başıboş sokak köpekleri saldırdı. Apar topar hastaneye kaldırılan talihsiz çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken küçük çocuğun babası Halil Yılmaz, "Doktorlar durumunun kritik olduğunu söylüyorlar. Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi olur. Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler." dedi.

Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuğun babası konuştu: Evladımı ısırmamışlar, resmen yemişler

"ÇOCUĞUMUN YAŞAMA ŞANSI YOK"

Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş arazide köpeklerin saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi çocuk yoğun bakım bölümündeki tedavisi devam ediyor. Minik çocuğun babası Halil Yılmaz, sahipsiz köpek sorununun çözülmesini istedi.

Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuğun babası konuştu: Evladımı ısırmamışlar, resmen yemişler

Hacettepe Hastanesi'ne gitmesinin ardından çocuğunun durumunu gördüğünü ifade eden Yılmaz, yetkililere seslenerek "Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. Evlat acısı bu. Benim çocuğum gitti, çocuğumun yaşama şansı yok. Ben gözlerimle gördüm. Bir hayvanın canı, insan canından daha mı önemli." dedi.

Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuğun babası konuştu: Evladımı ısırmamışlar, resmen yemişler

"ISIRMAMIŞLAR, RESMEN YEMİŞLER"

Sahipsiz köpeklere yönelik önlem alınmasını isteyen Yılmaz, çocuğunun makineye bağlı yaşadığını, bu saldırıların herkesin başına gelebileceğini belirtti. Yetkililerden soruna çözüm bulmasını isteyen Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bugün benim evladımın yarın sizin evladınızın başına gelir. Bu durmaz. Geçenlerde sabah işe gidiyordum. Sabah 3 tane çocuğa saldırdılar. Sabah o saatte okula mı gidilir? Bana bile saldırdılar. Ürperdim. Doktorlar durumunun kritik olduğunu söylüyorlar. Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi olur. Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler."

Başıboş köpeklerin saldırdığı çocuğun babası konuştu: Evladımı ısırmamışlar, resmen yemişler

SORUŞTURMA AÇILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Yerlikaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Ankara İli, Keçiören İlçesi, Kafkas Mahallesi'nde dün sabah saat 08.45 sıralarında okuluna gitmek için evinden çıkan ilkokul 4. sınıf öğrencisi T.Y. adlı çocuğumuzun, başıboş köpeklerce saldırıya uğraması ve ağır yaralanması üzerine; olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır. Saldırı sonrası ağır yaralanan çocuğumuza acil şifalar diliyor, ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Kaynak: AA / Gözde Nur Bayar - Güncel

Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (23)

ahmey bulut:

Bakanın biri de ödül alan bayan oyuncu bunu dile getirdi diye demedigni bırakmadı alın işte cocuklar ölsünmü bu başıboş köpekler derhal toplanmalı ve kısırlaştırılmalı daha kac insan bu hale düşssün kac

566
20
yanıtYanıtla
Handan Karacan:

Çözümün bu mu? hiç düşündün mü niye yaptı bunu hayvanlar? aç olduğu için olabilir mi? O hayvanlar belediye tarafından kısırlaştırılması ve çoğalması engellenmesi gerekiyor. O hayvanlara düzenli olarak yemek verilmesi gerekiyor. Toplanıp bir yere kapatılması değil çözüm.

yanıt55
yanıt562
ali çağlayanoğlu:

Handan senin gibileri toplayıp bir yere kapatmak lazım

yanıt318
yanıt36
anti mizantropist:

önce Handan gibilere bir çözüm bulmak gerekiyor!

yanıt174
yanıt12
Eren:

Bir canlı olan insan, diğer canlı olanların mekanlarını, habitatlarını, yaşam alanlarını ellerinden alıyor, geçinebilmelerini insanın artıklarına ve insafına bağlı bırakıyor, bu hale getirdikten sonrada başına gelen kötü sonuçlara üzülüyor ve kızıyor. Sonrada daha anlamadığı hayatın, unsurları olan canlıları soykırıma uğratıyor veya soykırım teklifinde bulunuyor.

26
332
yanıtYanıtla
Aysegul D:

Bu anlatamazsınız Eren bey onlara göre bu kainat sadece insanoğlu için yaratıldı,başka bir canlıya tahammülleri yok,o canlarında bir yaradanı oldugunu aynı bizler gibi onlarında bir kul oldugunu anlatamazsınız Şuan gözlerinde sadece köpekler suçlu evet çok kötü bir durum Allahım kimsenin başına vermesin Rabbim şifa versin inşallah fakat insanoğlu kadar kötü bir canlı yok bu dünyada malesef

yanıt14
yanıt166
Erkan Can :

köpeklerin de diğer evcilleştirdiğimiz hayvanlar gibi milyonlarca yıl öncesinden gelen ilkel dürtüleri var, avlanmak.. siz alıp bakıp sokağa saldığınızda ilk zor durumda vahşi dürtüleri devreye giriyor. Hayvan sahibi olmak ehliyete bağlanmalı,sokağa bırakanlar cinayete teşebbüsten cezalandırılmalı ve sokaktaki hayvanlar bütün avrupa'da da olduğu gibi uygun şekilde itlaf edilmeli.

yanıt111
yanıt5
Jihat Özkahveci:

Devlet ne işe yarar belediye ne işe yarar bunların görevi nedir

324
10
yanıtYanıtla
Bay Metin:

Hükumet derhal belediye ile işbirliği yaparak bu işi imha ile çözmeli

240
11
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

Karanlık havada sokaklar boşken savunmasız çocuklar okula gidiyor, daha erken saatte fabrikalarda çalışan kadınlar işe gidiyor. Boş ve karanlık sokakta savunmasız olanların başına her şey gelebilir. Hükümet bu kış saati uygulamasına geçmeme inadından bir an önce vaz geçmelidir.

205
27
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title