Haberler

Azerbaycan 50 şehidine ağlıyor! İçlerinden biri var ki hikayesiyle yürekleri dağladı

Güncelleme:

Ermenistan'ın saldırısı sonucu 50 Azerbaycan askeri şehit olurken içlerinden biri hikayesi ile yürekleri dağlıyor. Şehit askerlerden Sebuhi Fuad Ahmedov'un anne ve babasını hiç görmediği, yetimhanede büyüdüğü öğrenildi. Cenazede "Arkasından ağlayacak ne annesi ne de babası var" yorumları yapılırken Sebuhi'nin henüz küçük bir çocukken, yetimhaneyi ziyaret eden dönemin Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev ile olan görüntüleri ortaya çıktı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, 12 Eylül gecesi ve 13 Eylül sabahı Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin provokasyonu sonucu sınırda çıkan çatışmalarda 42'si askeri personel, 8'i sınır muhafızı olmak üzere 50 asker şehit oldu. Ermenistan kuvvetlerinden ise 49 asker hayatını kaybetti.

Azerbaycan 50 şehidine ağlıyor! İçlerinden biri var ki hikayesiyle yürekleri dağladı

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANIYORLAR

Sınırda gerginlik devam ederken Ermenistan'ın provokasyonları sonucu sınırda çıkan çatışmalarda şehit olan 50 Azerbaycan askerinin ailelerine de acı haber verildi. Son yolculuğuna uğurlanan askerler, Azerbaycan milli marşı ve duaların okunduğu törenle toprağa verildi. Törene şehit olan askerin ailesi, yakınları ve askeri yetkililer katıldı.

Azerbaycan 50 şehidine ağlıyor! İçlerinden biri var ki hikayesiyle yürekleri dağladı

"ARKASINDAN AĞLAYACAK NE ANNESİ NE BABASI VAR"

Azerbaycan'ın şehitlerinden olan 26 yaşındaki Sebuhi Fuad Ahmedov'un hikayesi ise duyanların kalbini dağlıyor. Genç askerin annesini ve babasını hiç görmediği, yetimhanede büyüdüğü öğrenildi. Sebuhi Ahmedov'un cenazesine Bakü'de birçok kişi katıldı. Cenazeye katılan kadınlardan birinin "Onun arkasından ağlayacak bir annesi ve babası bile yok" demesi, cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.

Azerbaycan 50 şehidine ağlıyor! İçlerinden biri var ki hikayesiyle yürekleri dağladı

HAYDAR ALİYEV'LE GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Öte yandan dönemin Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in, şehit Sebuhi Ahmedov'un kaldığı yetimhanesini ziyaret ettiği görüntüler de yayınlandı. Haydar Aliyev, videoda henüz küçük bir çocuk olan Sebuhi Ahmedov'u başından öperken görülüyor.

Azerbaycan 50 şehidine ağlıyor! İçlerinden biri var ki hikayesiyle yürekleri dağladı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Azerbaycan Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title