Haberler

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Demokrasi Nöbeti Tutan Vatandaşlara Dağıtıldı...

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Malatya'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Malatya'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı Malatya Valisi Mustafa Toprak ile kurum çalışanlarınca gerçekleştirildi.

Vali Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabından dolayı AA'ya teşekkür etti.

Darbe girişiminde yaşanılanların AA tarafından çok hızlı şekilde kitaplaştırdığını aktaran Toprak, "Bugün burada hep birlikte kitaplarımızı vatandaşlarımıza dağıttık, hakikaten bunlar önemli. Onun için Anadolu Ajansımızın böylesi bir yayınla, derlediği haber, görüntü ve fotoğraflarla böylesi acıları geleceğe, kurumsal hafızaya aktarması önemlidir diye düşünüyoruz." dedi.

Bir kez daha böyle olumsuzlukların yaşanmamasını dileyen Vali Toprak, şöyle devam etti:

"Tüm bu kalkışma, terörist ayaklanma ve asilikler karşısında milletimizin gücünü, milletimizin iradesinin gücünü ve ülkemizin Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, illerimize kadar milletimizin kenetlenmesiyle ne gibi bir güç oluştuğunu ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin sinir uçlarıyla oynayanların, ihanet etmek isteyenlerin nasıl bir tepkiyle karşılaşacaklarına da hakikaten güzel bir çalışma oldu. Bu kitabın hazırlanmasına katkı sağlayan Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğüne ve 15 Temmuz'un karşısında dimdik meydanlarda ayakta durarak, milletin iradesine hiç bir gücün, terörist varlığın ipotek koyamayacağına ilişkin burada izlediğimiz bu gücün karşısında milletimize şükranlarımı sunuyorum."

"Gelecek nesiller bu kitaptan çok güzel faydalanacak"

Demokrasi nöbeti tutan Hamza Çamurluoğlu ise darbe girişimi sürecini başından bu yana AA'dan takip ettiğini söyledi.

Güncel, önemli ve doğru haberi AA'dan takip ettiklerini belirten Çamurluoğlu, "Bir hafta içerisinde de gerçekten güzel baskı yapılmış. Kitapta her şey detaylarıyla saat saat anlatılmış. Çok güzel bir eser olmuş. Olayları tam olarak bilmeyen, takip edemeyenler ve gelecek nesiller bu kitaptan çok güzel faydalanacaktır. Türk milleti olarak bizlere doğru haberler sunduğu için AA'ya teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Demokrasi nöbeti tutan ve kitabı alan ev hanımı Perihan Türkay ise darbe girişimini kınayarak, "Vatana bu yapılır mı? Bu nasıl bir dinsizlik, imansızlık. Bunları Allah kahretsin. Bunlar hocalığın arkasına saklanmış terbiyesizler, bunlar idamı hak ediyor. AA'nın hazırladığı kitap çok güzel. İnanın bu kitabı torunlarıma saklayacağım, görsünler bunların ne mal olduklarını böyle Müslümanlık olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Anadolu Ajansınca hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Sinop'ta demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı

Vali Cirit:

"Tarihe ışık tutacak bir çalışma olmuş, emeği geçen tüm Anadolu Ajansı ekibini tebrik ediyorum"

Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Sinop'ta demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlenen ve ücretsiz sunulan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek olmak amacıyla meydana gelen Vali Kemal Cirit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın devletin çok önemli görevler üstlenen bir iletişim kanalı olduğunu söyledi.

Darbe girişimin ardından hazırlanan kitapla vatandaşların gerçeği görmesinin sağlandığını ifade eden Cirit, şöyle konuştu:

"Milletimiz Sinop'ta da olduğu gibi yurdun her tarafında darbecilere karşı bir darbe gerçekleştirmiştir. Dünyaya demokrasi dersi veren bir milletten bahsediyoruz. 15 Temmuz bu ülkenin geleceği için bir milat olmuştur. Bu demokrasi mücadelesini güzel bir yayınla ortaya koyduğunuz için teşekkür ediyorum. Tarihe ışık tutacak bir çalışma olmuş, emeği geçen tüm Anadolu Ajansı ekibini tebrik ediyorum."

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan Mete Çağdaş da AA'ya çok önemli bir çalışmayı kendileri ile paylaştığı için teşekkür etti.

Kitabın çocuklarına, torunlarına eser kalacak nitelikle olduğunu vurgulayan Çağdaş, "Bu kitabı tüm kütüphanelerde yerini alması gereken bir eser olarak görüyoruz. Gerçekten çok beğendim. AA'ya bir kez teşekkür ediyorum." dedi.

Şeref Yetkin de kitabi evindeki kütüphanede ömür boyu saklayacağını dile getirdi.

FETÖ'nün bütün çirkinliklerini kitapta görme fırsatı bulduklarını anlatan Yetkin, emeği geçen ve katkı sunanlara minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Kemal Cirit Malatya Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title