Haberler

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda Görev Süresi Dolan İl Genel Meclisi Üyelerine Veda Yemeği Düzenledi

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, yerel seçimler öncesinde son toplantılarını gerçekleştiren İl Genel Meclisi üyelerine veda yemeği verdi. Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın'ın da katıldığı yemekte meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan sosyal tesiste düzenlenen yemeğe Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Akçay, Selahattin Kocaman, İl Genel Meclisi üyeleri ve Özel İdare Birim Müdürleri katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, yaklaşık 2,5 yıl birlikte çalıştığı İl Genel Meclisi üyeleri ile bir ekip çalışması içinde Gümüşhane'nin her bir köşesinde güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Başarının bir ekip çalışmasının sonucunda ortaya çıktığına vurgu yapan Vali Mayda, değişik partilerden üyeleri olan Gümüşhane İl Genel Meclisinde her bir üyenin Gümüşhane'nin iline, köylerine harcanan her bir kuruşla ilgili üstün bir duyarlılık gösterdiğini ve uyumluluk içerisinde çalıştığını belirterek, bunun sonucunda da ortaya güzel tabloların çıktığını kaydetti.

Bir taraftan Özel İdare'nin öz gelirlerini programlarken, diğer taraftan da merkezi idareden neredeyse genel bütçeni iki katına yakın kaynaklar getirme imkanı da bulduklarını dile getiren Vali Mayda, Milletvekillerinin Ankara'da ki çalışmaları, gayret etmeleri ve her bir Bakanlıkta birebir iş takip etmeleri ile de bu başarıyı sağladıklarını belirtti.

Günümüzde artık köylerin şehirlerdeki hizmetlerin aynısını istediğini ifade eden Vali Mayda, şöyle konuştu: "Köylerini terk etmeyen, büyük şehre giderek daha fazla imkana kavuşmayan ama memleketini severek buradan ayrılmayan insanlara her türlü hizmetin en iyisi layıktır. Bunu da hep birlikte sağladığımızı düşünüyoruz. Sürekli yeni hizmetler gündeme geliyor. Bu hizmeti gören vatandaşlarımız bunu ihtiyaç haline getirip talep ediyor. Bizde ekibimizle elimizden geldiğince bunları devam ettireceğiz. Görev süresi sona eren İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uyumlu bir çalışma dönemi oldu. En üst düzeyde bir uyumla çalıştık ve buna göre de bir hasıla sağlamış olduk. Hepinizden Allah razı olsun."

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın ise basın aracılığı ile birçok kez teşekkür ettiği İl Genel Meclisi üyelerine bu kez birebir teşekkür ederek, "7 yıldır beraber çalışıyoruz. Yerinde yönetim, yerel yönetim örneğini çok iyi gösteren bir ilde sizlerle beraber çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Tüm köylerdeki mutluluğun nasıl yansıdığını bilen kişileriz. Başta Sayın Valim ve Sayın Vali Yardımcımız Cahit beyin de köyleri adım adım bilmesi ve köylerin ihtiyaçlarını anında karşılaması bir siyasetçi kimliği ile baktığımızda da bize olumlu yansıyor. Köy muhtarlarıyla yakın bağımı hepiniz biliyorsunuz. Onların tüm sorunlarının hergün azaldığını sizlerle rahatlıkla paylaşabilirim. 2007 yılında 100 birimlik bir sorunla karşıysak bugün yüzde 90'ı aşılmış durumda." dedi.

İnsanoğlunun her zaman daha iyisini istediğini ifade eden Milletvekili Aydın, özellikle İl Özel İdare'nin idarecisinden greydercisine, kepçecisinden mutfakta çalışan ahçısına kadar emek veren her bir çalışanına teşekkür ederek, "Gün olup 322 köyün karlı yollarının 300'ünün kapandığında 24 saate varmadan açılmış olmasında emeği geçen birim müdürleri arkadaşlarımızdan en uçtaki arkadaşlarımıza kadar hepsine millet adına teşekkür ediyorum. Özellikle son birkaç yıldır yenilenen makine parkıyla beraber 2008'i hatırlıyorum, yaklaşık bir hafta sürmüştü köy yollarını açmak. Şimdi bir gece dahi sürmeden kar biter bitmez açılabiliyor. Gelen paralara proje yetiştiremez hale geldik. Gümüşhane'nin bir ucundan bir ucuna, vatandaşlarımız, köylerimiz sizlerden memnun. Bende özellikle başta Sayın Valim, Vali Yardımcım, İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız ve Genel Sekreterimiz ve kurum müdürlerimizden son derece memnunuz." diye konuştu.

Bütün Meclis üyelerinin Gümüşhane'ye hizmet etme sevdasıyla görev yaptığının altını çizen Milletvekili Aydın, "O hizmetler devam edecektir. Birlik ve beraberliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, milletin sizlerden memnuniyetini kendi şükranlarımı ekleyerek sizlere sunmak istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu da konuşmasında 5 yıllık görev süresini doldurduklarını belirterek, bu süre içerisinde Gümüşhane ve ilçelerinde hep birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Çobanoğlu, "Sayın Valimiz, Milletvekilimiz, Hükümetimizin desteği ile hep güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. İnşallah bizden sonra gelen arkadaşlar eksiklerimizi tamamlar. Görev süremiz boyunca herkesler çok güzel ve uyum içerisinde çalıştık. Gümüşhane'ye yapılması gereken hizmetleri yaptık diye düşünüyorum." dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ise İl Genel Meclisinin toplantılarına kendisinin de katıldığını, alınan kararların büyük bir çoğunluğunun oy birliğiyle alındığına vurgu yaparak, "Bizim yatırımlarımıza desteklerini esirgemeyen İl Genel Meclis üyelerimizin hepsine teker teker teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yemek programı sonunda Vali Mayda ve Milletvekili Aydın tarafından tüm İl Genel Meclisi üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalettin Aydın Ekrem Akdoğan Yusuf Mayda Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title