Haberler

Gözü dönmüş koca, "Beni aldatıyorsun" dediği karısını genital bölgesine demir çubuk sokarak öldürdü

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 ay önce eşini öldürdükten sonra İlçe Jandarma Komutanlığına giden O.Ç eşinin kafasına vurup yaraladığını, hatta ölmüş olabileceğini belirterek teslim oldu.

AĞZINI VE KOLLARINI BANTLAMIŞ

Kadının yaşıyor olabileceği ihtimali üzerine vakit kaybetmeyen jandarma timleri anında eve gitti. İçeri giden jandarma timleri üzeri battaniye ile kapatılmış kadının ağız ve burun kısmının sıkı bir şekilde koli bandı ile bantlanarak bağırıp yardım istemesinin önüne geçildikten sonra öldürüldüğünü belirledi. Aynı şekilde kadının kollarının da sıkı şekilde koli bandıyla bantlandığı tespit edildi.

İŞKENCE GÖRMÜŞ

Sabah'ın haberine göre; kadının cansız bedeniyle karşılaşan ekiplerin ihbarı üzerine olay yerinde gelen 112 ekipleri kadının cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk etti. Otopsi raporuna göre, N.Ç'nin ensesinde 4 santimlik kırık ve çökme olduğu, saçlarında ve saç köklerinde yoğun miktarda kan pıhtıları, boyun bölgesinde yoğun ve dağınık biçimde ekimoz (morluk) ve yara izleri tespit edildi.

GENİTAL BÖLGESİNE DEMİR ÇUBUK SOKARAK ÖLDÜRMÜŞ

Rapora göre, kadının kol ve bacaklarında ayrıca katil kocası tarafından çizilen yoğun tükenmez kalem izleri belirlenirken, cesedin genital bölgesinde vücudunu saran koli bandıyla birleşik şekilde vajinal bölgesine sokulan bir demir çubuk olduğu bildirildi. Rapora göre, kadının öldürülmeden önce el ve ayaklarının, vücudunun koli bandıyla bantlanıp hareketsiz bırakıldığı, ardından da yardım çığlığında bulunabileceği için sesinin duyulmaması amacıyla ağız ve burun kısmının da bantlandıktan sonra kocası tarafından elbisesinin çıkarıldığı ve vajinal bölgesine sokulan demir çubuk sonucu meydana gelen yoğun kanamadan dolayı hayatını kaybettiği belirlendi. Raporda, kadının kafasında ölüme neden olabilecek travmatik bulguya rastlanmadığı, kesin ölüm nedeninin genital bölgeye sokulan demir cisimden kaynaklandığı bildirildi.

ÇOCUKLARININ YANINDA BU VAHŞETİ YAPTI

Tutuklanan O.Ç hakkında "Canavarca hisle eşi kasten eziyet çektirerek öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, sanığın eşini öldürürken kullandığı canice yöntemlerin toplum vicdanını sızlattığı, öldürme amacına ulaşırken de uyguladığı yöntemlerin orantısız, vahşi, gereksiz eğilim sergileyen psikolojik güdüyle işlediği vurgulandı. Sanığın eşini hemen öldürebilecek bir imkâna sahip olmasına rağmen bilerek ve isteyerek maktulün vajinasına ölümüne neden olacak şekilde demir çubuk sokarak, burnunu ise yüzünün içine kaçacak şekilde bantlayıp nefessiz bırakarak N.Ç'ye acı ve ızdırap çektiren davranışlarla canavarca hisle evde çocukları olmasına rağmen eşini acı çektirerek öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

"ÖLMESİ İÇİN KAFASINI BETONA VURDUM"

Cani adam ifadesinde, eşiyle 13 yıllık evli olduklarını ve bu evlilikten iki çocukları olduğunu belirterek, "Karımın başkalarıyla ilişkisi olduğunu düşünüyordum. Buna bir son vermesini, verdiği taktirde onu kabul edebileceğimi, hatta istiyorsa boşanabileceğimizi söyledim. Eşim başkalarıyla gönül ilişkisi olduğunu kabul etmedi. Boşanmak da istemedi. Ancak eşimin dudaklarında ve kollarında diş izlerine rastladım. Bunu görünce başkalarıyla ilişkisi olabileceğinden şüphelendim. Olay günü de kendisinden şüphelendiğim için kapı kilidine işaret koydum. Uyandığımda eşim yanımda yoktu. Odadan çıkınca eşini gördüm. Neden yanımda olmadığını sorunca tuvalete gittiğini söyledi. Ancak kapı kilidindeki işaretten, kol, bacak ve dudaklarındaki diş izlerinden yalan söylediğini anladım. Bunun üzerine tartıştık. Ben de bağırmaması için ağzını bantladım. Sonra vücudundaki cinsel ilişkiye ait olduğunu düşündüğüm izleri tek tek tükenmez kalemle işaretledim. Eşimin kafasına cop benzeri sivri bir cisimle vurdum. Birkaç kez de ölmesi için kafasını beton zemine vurdum. Ölüp ölmediğini anlayamadım. Ben de kendimi kaybetmiştim. Çok pişmanım" dedi.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE

Mahkemede alabileceği cezadan kurtulabilmek için akıl hastası numarası yapan katil O.Ç Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Ancak akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu, cezai sorumluluğunun tam olduğu rapor edildi.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ERTELEME ALMIŞ

Katil O.Ç'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı için Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanıp kasten eşini yaramamak suçundan ceza aldığı ve bu cezasının ertelendiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Diyarbakır Hisarcık 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500

Yorumlar (90)

Şeyhmus:

Adamın duyguları çok yoğunmuş demek ki e aldatılmak sıcağı sıcağına çok vahşi durumlara sebep oluyor Bence kadın kendine sebep olmuş

16
63
yanıtYanıtla
yav he:

seninde mal olman kendiliğinden, kimseye suç bulma!

yanıt20
yanıt6
ahmet:

erkek aldatınca çapkınlık.kadın yapınca ölüm

yanıt17
yanıt2
Recan:

Koca kadının sahibi midir. Herkesin sahibi Allahtır. Devlet bile idamı getiremiyor, kişi ölüm cezası veriyor. Yalancı müslümanlık bu.

yanıt8
yanıt0
Sinan:

Adam demis bosanam kadın hayir demiş o adam napsın nasl yaşar aldatıldığını bile he hemen adama suç buluyonuz size yazık gizli adamın arkasından iş cevirmis

14
52
yanıtYanıtla
Abdullah:

Kadın boşanmayı kabul etmeyince Adam! Boşanamıyor mu? İllaki işlence çektirerek vahşice öldürmesi mi lazım.

yanıt10
yanıt4
Yasemin:

Ne halt ettiyse etti kimseyi öldürmeye hakkınız yok . Bosarsiniz olur biter bu şekilde ölüm nedir ya ????????

yanıt15
yanıt12
AHMET:

Böyle göze böyle kulak

yanıt3
yanıt5
Peh:

Sinan sacmalamissin. Ne insanlik bu durumu kabul ediyor nede islam. Hangi vahsi fikir ve duygularla bu yorumu yapiyorsunuz? Adam direk öldürmemis iskenceyle yapmis. Aldatma olayida tamamen yedigi pisligi temiz gostermek icin bir yol Senin gibi cahillerde bu piskopat vahsi ruhlu sahsiyetlere destek veriyor.

yanıt3
yanıt0
Kadın:

Çocukların önünde olduğuna mı yanayım? Kadının gün yüzü görmeden vahşi bir şekilde hayattan koparılmasına mı yanayım? O adamın üç öğün yemekle hayatına devam edeceğine mi yanayım? Hangisine yanayım?

62
3
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title