Haberler

Gonca Vuslateri'den eski rol arkadaşı Gülse Birsel'e fatura tepkisi: O paraya Vasfiye Teyze'yi oynuyordum

Güncelleme:

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel'e geçtiğimiz günlerde paylaştığı evinin 2 bin 550 liralık elektrik faturası nedeniyle eleştiriler gelmeye devam ediyor. Ancak bu kez tepki hiç beklemediği yerden geldi. Geçmişte Birsel'in başrol oynadığı ve senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'da rol alan Gonca Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim" dedi.

Elektrik ve doğalgaza gelen zamlar gündemde yerini korurken, geçtiğimiz günler oyuncu ve senarist Gülse Birsel'in geçtiğimiz günlerdeki paylaşımı olay oldu. 3+1 dairesine gelen 2.550 TL'lik faturayı paylaşan Birsel, "Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim" ifadelerini kullanmıştı. Birçok kullanıcı Birsel'in serzenişine hak verirken, pek çok kişi ise tepki gösterdi.

GONCA VUSLATERİ'DEN MESAJ DOLU PAYLAŞIM

Tepki gösterenlerden biri de 2012 ve 2014 yılları arasında Gülsel Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'da Vasfiye Teyze karakterini canlandıran Gonca Vuslateri oldu.

"O GELEN FATURADAN 75 TL DAHA DÜŞÜKTÜ"

Vuslateri, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal. Sete ordan git. Ha bir de baget ekmek al 4'e böl pul biberle lup." ifadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri'den eski rol arkadaşı Gülse Birsel'e fatura tepkisi

Gonca Vuslateri'den eski rol arkadaşı Gülse Birsel'e fatura tepkisi

Gonca Vuslateri'den eski rol arkadaşı Gülse Birsel'e fatura tepkisi

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Gonca Vuslateri Gülse Birsel Yalan Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Kurt bey:

150 TL geliyor bize . Ne yaptın odaların hepsine kataltik sobami taktın.

51
69
yanıtYanıtla
Cumali ALP:

Katalitik soba gazla çalışıyor :))

yanıt16
yanıt11
zübükzade:

Yalan söylüyorsun evim stüdyo daire bana bile 250 tl geliyor ısıtıcı yok klima yok bulaşık makinesi yok hemde

yanıt39
yanıt23
Barbaros:

Gonca vuslateri kızaekadaşım olda dünyaya virüs yayalım çoğalalım hacı

1
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title