Haberler

Twitch yayıncısı Evonmoss süresiz olarak banlandı! İşte banlanma sebebi!

Güncelleme:

Twitch Türkiye'de çoğunlukla ASMR yayınları ile bilinen Evonmoss, Twitch'ten altıncı kez banlanarak hesabı kalıcı olarak yasaklandı. Twitch'ten durduk yere ban yediğini belirten yayıncı, yaklaşık 5 yıldır aynı içerik ile devam ettiğini ve neden şimdi

Geçen sene Twitch'ten toplamda beş kez ban yiyen ASMR yayıncısı Evonmoss, geçtiğimiz hafta başında Twitch'ten altıncı kez banlandı. Twitch'ten durduk yere banlandığını söyleyen yayıncının ban sebebi açıklandı. Peki, Evonmoss neden banlandı? İşte detayları...

EVONMOSS NEDEN BANLANDI?

Twitch yayıncısı Evonmoss'un neden banlandığına gelecek olursak geçen sene Twitch'te 5 kez sebepsiz yere banlandığını söyleyen Evonmoss, "Cinsel Odaklı İçerik" sebebiyle altıncı kez banlanarak Twitch'ten .

Twitch yayıncısı Evonmoss süresiz olarak banlandı! İşte banlanma sebebi!

INSTAGRAMDAN AÇIKLAMADA BULUNDU

Twitch'ten banlanmasının ardından Instagram hesabından açıklamada bulunan yayıncı Evonmoss'un durduk yere banlandım demesine karşın yaptığı açıklamada, "Durduk yere diyorum çünkü içeriğim 5 senedir aynı. Bunun hakkında hiçbir uyarı geçilmemesi, benim haricimde hala herkesin devam etmesi ve banlanmaması sorun. Bana kulak yalama yasak gibi bir uyarı geçilseydi zaten yapmazdım. Ama şu an ASMR kategorisine girin diyorum sadece. Teşekkürler." sözlerine yer verdi.

Twitch yayıncısı Evonmoss süresiz olarak banlandı! İşte banlanma sebebi!

TWITCH'TEN ALTI KEZ BANLANDI

"Twitch'den yine durduk yere ban yedim mükemmel ve geçen sene arka arkaya 5 no reason ban yediğim ve bu 6.sı olduğu için süresiz ban. Ne diyeyim bitçi dolandırıcılarla ve benimle aynı içeriği yapıp banlanmayanlarla nice haksız günler diliyorum platforma..." diyen Evonmoss, zamanın ne göstereceğini bilmediğini belki YouTube'a geçebileceğini takipçilerine duyurdu.

Twitch yayıncısı Evonmoss süresiz olarak banlandı! İşte banlanma sebebi!

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Evonmoss Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title