Haberler

Twitch yayıncısı Amouranth, iş ortağının yemek teklifini kabul etmediği için tehdit edildi

Güncelleme:

Amouranth kullanıcı isimli popüler Twitch yayıncısı Kaitlyn Siragusa, iş ortağının kendisini yemeğe çıkarma isteğine karşılık vermediği için tehdit edildiğini açıkladı. Konu hakkında konuşan yayıncı "Teklifine yanıt vermedim diye tonu hemen agresifleşti" dedi.

Twitch platformunda ASMR, IRL ve Hot Tub yayınları yapan Amouranth kullanıcı adlı Kaitlyn, Twitch'teki popüler sayılı içerik üreticilerinin başında geliyor. Geçtiğimiz aylarda da ve ardından ise yarım saat içerisinde Yayıncı şimdi de partnerinden aldığı tehditle gündeme geldi.

"GÜVENİLİR BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Amouranth, 17 Kasım'da içinde bulunduğu bir iş ortaklığının aniden kötüye gittiğini ve başkalarını da uyarmak amacıyla bir açıklamada bulundu. Amouranth'a göre, bir markayla ortak olmak için görüşmelerde bulundu ve geçmişte diğer yayıncıların bu kişiyle çalıştığını gördüğünden dolayı ortağının güvenilir biri olduğunu düşündü. Birkaç ay boyunca her şey yolunda bir şekilde çalışırken, iş ortağı bir yolculuğu sırasında Amouranth'ın şehrini ziyaret edeceği konusunda ona mesaj attığını söyledi.

"TEKLİFİNE YANIT VERMEYİNCE TEHDİT ETTİ"

"İş hakkında düzenli bir konuşma sırasında onlarla yüz yüze akşam yemeği için buluşmamı isteyen çok ileri bir istek iletti" diyen Kaitlyn, pandemi sorunlarını göz önüne alındığında ne kadar rahatsız olduğunu anlattı. "İş hakkında konuşmaya devam ettim, başlangıçta akşam yemeği teklifine yanıt vermedim, tonu hemen agresifleşti ve davetini reddettiğimi düşündüklerinde anlaşmayı sona erdirmekle tehdit etti" ifadelerini kullandı.

Twitch yayıncısı Amouranth, iş ortağı tarafından tehdit edildi

Yayıncı, birlikte çalıştığı diğer kadınlarla da özel akşam yemeği davetleri yaptığını ve benzer bir tepki aldığını hiç duymadığını da sözlerine ekledi, ancak bu akşam yemeği davetinin arkasında art niyet olduğunu hissettiğini not etti yayıncı.

DAHA ÖNCE DE BENZER OLAYLAR YAŞADI

Amouranth, yaşadığı olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Kadınların, sadece marka ilişkilerini ve ortaklıklarını sürdürmeye devam etmek için kendilerini rahatsız eden veya daha da kötüsü kabul etmeye zorlayan bir talebi kibarca nasıl reddedecekleri konusunda eğitilmeleri kabul edilemez" sözleriyle açıklamasını bitirdi.

Amouranth, iş ortakları tarafından ilk kez sömürülmediğini ve bu konuda çok fazla deneyime sahip olduğunu da söyledi. Daha önce bunun gibi birçok durumla karşılaştığını söyleyen Amouranth bu sektördeki diğer kızların da böyle bir durumlarla karşılaştıklarından emin olduğunu söyledi.

Twitch yayıncısı Amouranth, iş ortağı tarafından tehdit edildi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

KAdın yolunda ne bekliyordu ki yani

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title