Haberler

    Steam yaz indirimlerinde 20 TL altına alabileceğiniz birbirinden şahane 15 oyun!

    Güncelleme:

    Steam'in her sene düzenlediği yaz indirimleri, tüm hızıyla devam ediyor, ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu kampanyanın da bir sonu var. 24 Haziran'da başlayan Steam Yaz İndirimleri, 8 Temmuz Perşembe günü sona erecek.

    Daha önce Steam'de, yüzde 70 indirimle satın alabileceğiniz sizlerle paylaşmıştık. Bu kez de, 20 TL altına sahip olabileceğiniz birbirinden şahane 15 oyunu listeliyoruz. Dilerseniz vakit kaybetmeden listemizdeki oyunlar nelermiş onları inceleyelim...

    STEAM'DE 20 TL ALTINDAKİ 15 OYUN

    The Witcher: Wild Hunt - 11,99 TL

    The Witcher: Wild Hunt, anlamlı seçimler ve etkileyici sonuçlarla dolu, görsel olarak çarpıcı bir fantezi evreninde geçen, hikaye odaklı bir açık dünya RPG'si olarak karşımıza çıkıyor. Zamanının ötesinde olan bu oyunu, Steam Yaz İndirimleri kapsamında muhakkak kütüphanenize eklemenizi öneriyoruz.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Dead by Daylight - 18,60 TL

    Behaviour Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan Dead by Daylight, güçlü bir katilden korkunç bir paranormal varlığa kadar korku dünyasının her köşesinden esinlenen 1'e karşı 4 oyunculu bir oyun. Eğer korku temalı hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, Dead by Daylight'a bir şans verebilirsiniz.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Just Cause 3 - 6,75 TL

    Oyuncuların bir kez daha Rico Rodriguez rolünü üstlendiği Just Cause 3, saf aksiyon ve macerayı yaşayabileceğiniz bol patlamalı bir oyun. 1000 kilometrekarelik açık dünyası ve oynarken hayrete düşüren aksiyon sahneleri ile öne çıkan JC3, Steam Yaz İndirimleri dahilinde sahip olabileceğiniz en iyi oyunlar arasında yer alıyor.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Batman: Arkham Knight - 14,75 TL

    Batman: Arkham Knight, Rocksteady Studios'un ödüllü Arkham üçlemesinin sonunu simgeliyor. Dönemin yeni nesil platformları için özel olarak geliştirilen RPG oyunu; Batmobile, FreeFlow Combat, gizlilik ve adli tıp gibi imza niteliğindeki özelliklerde yapılan geliştirmelerle daha önce hiç olmadığı kadar etkileyici bir dedektiflik deneyimi sunuyor.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Mount & Blade: Warband - 7,49 TL

    Ankara merkezli Türk oyun stüdyosu TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen Mount & Blade: Warband, Steam Yaz İndirimleri sırasında kesinlikle deneyimlemeniz gereken bir yapım. 64 kişiye kadar çok oyunculu oyun sistemi, etkileyici dövüş animasyonları, gerçekçi atlı dövüşleri ve detaylı savaş sistemi gibi özellikleriyle öne çıkan açık dünya RPG'si, 10 yıl önce piyasaya sürülmesine rağmen hala hatrı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Euro Truck Simulator 2 - 9,75 TL

    60'tan fazla Avrupa kentinden bir diğerine çok çeşitli yükler taşıdığınız Euro Truck Simulator, inlerce kilometre uzunluğunda gerçek yol ağları, yüzlerce ünlü simge ve yapısıyla ki kamyonculuk simülasyonlarına ilgi duyanları kendisine çağırıyor.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    ARK: Survival Evolved - 16,50 TL

    Çıplak bir şekilde ARK adında esrarengiz bir adanın kıyılarında donan ve açlıktan ölmek üzere olan bir adam veya kadın olarak hayatta kalmak için avlanmalı, malzemeler yapmalı, yiyecek ürünler yetiştirmeli ve barınaklar inşa etmelisiniz. Ayrıca adadaki dinozorları evcilleştirmeli, eğitmeli ve beslemelisiniz. ARK: Survival Evolved, Steam Yaz İndirimleri kapsamında sahip olabileceğiniz en iyi oyunlar arasında.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    The Forest - 12,80 TL

    Bir yolcu uçağı kazasından kurtulan tek kişi olarak, kendinizi gizemli bir ormanda, yamyam mutantlardan oluşan bir topluma karşı hayatta kalmak için savaşırken buluyorsunuz. Türkçe arayüz seçeneğine sahip olan The Forest, hem hikayesi hem de oynanış dinamikleriyle son yılların en başarılı hayatta kalma oyunları arasında kendine yer buluyor.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Cities: Skylines - 12,25 TL

    Eğer şehir kurma simülasyonlarını seviyorsanız, Cities: Skylines tam size göre olabilir. Steam Yaz İndirimleri kapsamında yüzde 75 indirime giren oyun, gerçek bir şehir yaratmanın ve sürdürmenin heyecanını ve zorluklarını yaşatmak için yeni öğeler sunarken, şehir kurma deneyiminin bazı köklü tropiklerini genişletiyor.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Journey - 12,50 TL

    Çarpıcı görsellere ve Grammy adayı gösterilmiş bir müziğe sahip olan Journey, son yılların en başarılı bağımsız oyunlarından bir tanesi. Sırlarını keşfetmek için harabelerin üzerinde süzülüp çölleri aşarken, Journey'in kadim ve gizemli dünyasını keşfediyorsunuz.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Sniper Elite 4 - 13,35 TL

    Steam Yaz İndirimleri kapsamında 20 TL altına sahip olabileceğiniz oyunlardan Sniper Elite 4, bol güneşli Akdeniz sahil kasabalarından eski ormanlara, dağ vadilerinden devasa Nazi mega yapılarına kadar sizi İtalyan yarımadası boyunca oradan oraya taşıyor. Oyunda, yüzlerce düşman, araç ve avlanacak yüksek rütbeli Nazi subayları ile devasa mücadele seviyelerinde mücadele ediyorsunuz.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Far Cry 3 - 13,35 TL

    İkonik FPS serisini kökten bir şekilde değiştiren Far Cry 3, köle ticaretinin yapıldığı ve yabancıların fidye için avlandığı son derece tehlikeli bir adada geçiyor. Göreviniz örgüt lideri Vaas ve adamlarını alt etmek.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Yakuza 0 - 15 TL

    80'lerin ışıltısı ve ihtişamını geri getiren Yakuza 0, diskolar ve gece kulüplerinden klasik SEGA oyun salonlarına kadar, dönemi yansıtan pek çok detaya sahip. Kazuma Kiryu rolünü üstlenen oyuncular, Kamurocho ve Sotenbori'de özgürce dolaşabilir, yan görevleri açmak için tanıştıkları insanlarla etkileşime girebilir veya klasik SEGA oyun salonlarına gidip Out Run, Super Hang- gibi arcade oyunlarını oynayabilir.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Warhammer: Vermintide 2 - 12,50 TL

    Steam Yaz İndirimleri için hazırladığımız listemizde sona yaklaşıyoruz. Vermintide'ın devamı niteliğinde olan Warhammer: Vermintide 2, bu sefer daha karanlık, daha kanlı ve çok daha hareketli. 15 kariyer, 20'den fazla düşman türü, 50'den fazla farklı silah türü, kahramanlık sistemi ve mod desteği gibi özelliklere sahip olan FPS oyunu, etkileyici bir savaş deneyimi sunuyor.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    This War of Mine: Complete Edition

    This War of Mine oyununda elit bir asker olarak değil, yemek ve ilaç yokluğu çeken ve sürekli olarak keskin nişancılar ve saldıran yağmacıların tehlikesi ile karşı karşıya olan kuşatma altındaki bir şehirden kurtulmaya çalışan bir grup sivili oynuyorsunuz.

    Steam sayfası için tıklayabilirsiniz.

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Steam Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title