Haberler

GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X|S çıkış tarihi açıklandı

Güncelleme:

Rockstar Games tarafından GTA 5 ve GTA Online'ın 15 Mart'ta piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil sürümleri hakkında yeni bilgiler duyuruldu. Yeni nesil konsollardaki grafikler, kare hızı, GTA Online güncellemeleri, yeni içerikler ve çıkış tarihi paylaşıldı.

Rockstar Games, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için Grand Theft Auto V ve GTA Online'ın lansman tarihini kullanıcılarıyla paylaştı. GTA 5 ve GTA Online yeni güncellemeleri hakkında detaylar paylaşıldı.

GRAFİKLER VE KARE HIZI

Popüler video oyun geliştiricisi Rockstar Games, grafiklerden başlayarak GTA 5 ve GTA Online'ın birden fazla grafik modu ve 60 FPS'e kadar desteği ile konsola "üst düzey PC görselleri" getireceğini söyledi. Oyuncular ayrıca gelişmiş doku kalitesi seçenekleri, ışın izleme ve HDR seçenekleri de eklenecek.

Grafik modları için Fidelity Mode'u, ışın izleme özelliğiyle 4K'ya kadar ulaşan en yüksek görsel kalite seçeneği bulunacaktır. Bu modda, kare hızı 30 FPS ile sınırlandırılırken performans modunda oynayan PS5 ve Xbox Series X'te 4K grafiklerde 60 FPS oynanış imkanı sunulacak.

GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X|S güncellemeleri detaylandırıldı

GTA ONLİNE GÜNCELLEMELERİ VE YENİ İÇERİKLERİ

Rockstar Games yaptığı duyuruda, "Hao's Special Works sınıfının en iyisi araç yükseltmelerini, özel olarak modifiye edilmiş araçlar kullananan yeni bir yarış sınıfı ve Hao's Special Works Time Trails'ın haftalık rotasyonunu ve bu yeni modifiye edilmiş araçların direksiyonuna ücretsiz olarak geçebileceğiniz Premium test sürüşleri yer alıyor.

15 Mart'ta yeni platformlar için GTA 5'in lansmanı ile birlikte bağımsız bir indirme olacak sunulacağını hatırlattı. PlayStation 5 kullanıcıları GTA Online'ın bağımsız sürümünü ilk üç ay boyunca ücretsiz olarak alabilir ve bu tekliften yararlanmak için PlayStation Plus'a ihtiyaç duyulduğundan bahsedilmedi.

GTA 5 veya GTA Online için herhangi bir fiyatlandırma belirlenmemesi ile beraber ön siparişlerin bugün açılması bekleniyor.

ÇIKIŞ TARİHİ

Daha önce de duyurulduğu üzere GTA 5 ve GTA Online 15 Mart'ta piyasaya sürülecek. Ön siparişler ve ön yüklemeler 8 Mart'ta başlayacak. Oyunların fiziksel sürümlerinin piyasaya sürülmesi ise Nisan ayı olarak planlandı.

GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X|S güncellemeleri detaylandırıldı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

GTA 5 Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title