Haberler

Fransa Almanya maç özeti (Fransa Almanya golleri)

Güncelleme:

Fransa Almanya maç özeti (Fransa Almanya golleri) 7 Temmuz Perşembe Fransa Almanya maçının maç özeti görüntüleri ve golleri haberler.com adresinde. EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'nın erken finali olarak görülen karşılaşmayı Fransa net bir skorla kazandı.

Fransa Almanya maç özeti ( Fransa Almanya golleri) 7 Temmuz Perşembe Fransa Almanya maçının maç özeti görüntüleri ve golleri haberler.com adresinde. EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'nın erken finali olarak görülen karşılaşmayı Fransa net bir skorla kazandı. Karşılaşmanın maç özeti görüntülerini izlemek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin.

FRANSA ALMANYA MAÇ ÖZETİ

78'
Fransa cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Olivier Giroud oyundan alınırken yerine Andre-Pierre Gignac oyuna dahil oluyor.
76'
Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Julian Draxler doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
75'
Fransa'da N'Golo Kante, rakibi Julian Draxler'e arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
74'
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Mario Götze pasını ceza yayı sağ tarafındaki Joshua Kimmich'e veriyor. Joshua Kimmich topla buluşur buluşmaz vuruşunu yapıyor ancak top sol ve üst direğin birleştiği yere çarparak dışarı çıkıyor.
72'
GOOOLL!! Fransa, Antoine Griezmann ile farkı ikiye çıkartıyor! Savunmada Joshua Kimmich'in kaptırdığı topu kontrol eden Paul Pogba ceza sahası sol tarafı çizgisinden ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Kaleci Manuel Neuer'in müdahalesi yetersiz kalıyor ve penaltı noktasına düşen topu Antoine Griezmann tamamlıyor.
71'
Fransa'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Dimitri Payet oyundan alınırken yerine N'Golo Kante oyuna dahil oluyor.
71'
Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mesut Özil ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Shkodran Mustafi kafa vuruşunu yapıyor ancak hakem Shkodran Mustafi'nin pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.
67'
Almanya cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emre Can oyundan alınırken yerine Mario Götze oyuna dahil oluyor.
63'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Antoine Griezmann ortasını ceza sahası içi sol çağrazına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Laurent Koscielny kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
61'
Almanya'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Jerome Boateng oyuna devam edemiyor ve yerine Shkodran Mustafi oyuna dahil oluyor.
59'
Almanya'da Jerome Boateng sakatlık geçiriyor. Oyuna devam edip edemeyeceği az sonra belli olacak.
55'
Sol kanattan gelişen atakta Julian Draxler ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
52'
Mesut Özil'in pası ile sol kanatta topla buluşan Jonas Hector yerden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
50'
Almanya'da Julian Draxler, rakibi Moussa Sissoko'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
47'
Paul Pogba'nın uzun pası ile sol çaprazda topla buluşan Olivier Giroud ceza sahasına girer girmez yerden vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısına başlayan taraf Almanya oluyor.
45'
Penaltı pozisyonundan sonra hakeme yönelik itirazlarının dozunu artıran Mesut Özil sarı kart ile cezalandırılıyor.
45'
Hakem Nicola Rizzoli ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
45'
GOOOLL!! Penaltı vuruşunda Antoine Griezmann topu sol üst köşeye gönderiyor ve Fransa'yı öne geçiriyor.
45'
Penaltı vuruşu için topun başına Antoine Griezmann geçiyor...
45'
Bu pozisyon sonrasında Bastian Schweinsteiger sarı kart görüyor.
45'
Hakem penaltı noktasını gösteriyor! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Antoine Griezmann ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Patrice Evra ve Bastian Schweinsteiger'in hava topu mücadelesinde hakem Nicola Rizzoli, Bastian Schweinsteiger'in topa elle müdahale ettiğine hükmediyor ve penaltı noktasını gösteriyor.
43'
Fransa'da Patrice Evra, rakibi Toni Kroos'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
42'
Orta alan mücadelesinde topu rakibinden çalan Olivier Giroud kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Olivier Giroud ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapmak istiyor ancak savunmada Benedikt Höwedes bu topa kayarak müdahale ediyor ve mutlak bir golü engelliyor.
41'
Sol kanattan gelişen atakta Patrice Evra son çizgiye inmeden pasını altıpas sol tarafına hareketlenen Antoine Griezmann'a gönderiyor. Antoine Griezmann topla buluşur buluşmaz vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
39'
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Thomas Müller yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Hugo Lloris sol köşeye uzanıyor ve bu topu iki hamlede kontrol ediyor.
37'
Paul Pogba kullanılan serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Manuel Neuer bu topu iki hamlede kontrol ediyor.
36'
Almanya'da Emre Can, rakibi Antoine Griezmann'ı ceza yayının biraz gerisinde düşürüyor. Pozisyon sonrasında hakem Nicola Rizzoli, Emre Can'a sarı kart gösteriyor.
35'
Mesut Özil sağ kanattan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
32'
Sağ kanattan gelişen atakta Joshua Kimmich ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken topu Julian Draxler kontrol etmeye çalışıyor ancak başarılı olamıyor.
31'
Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken Almanya'nın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
29'
Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Toni Kroos yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.
26'
Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Bastian Schweinsteiger sağ ayağının içi ile sert vuruyor ancak kaleci Hugo Lloris bu topu üst direğin hemen altından çıkartıyor.
25'
Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Dimitri Payet doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Manuel Neuer sol köşeye uzanarak bu topu kontrol ediyor.
22'
Mesut Özil'in pası ile ceza sahası sağ çaprazı dışında topla buluşan Joshua Kimmich topu sol tarafına çekerek vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.
20'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Toni Kroos ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
17'
Dimitri Payet sol kanattan rakibi Joshua Kimmich'i geçerek ceza sahasına girmek istiyor ancak topu rakibine kaptırınca faul yapıyor.
14'
Julian Draxler sol kanatta topla buluşuyor ve pasını ceza yayı içerisindeki arkadaşı Emre Can'a gönderiyor. Emre Can bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Hugo Lloris bu topu sol kale direğinin dibinden çıkartıyor.
13'
Joshua Kimmich'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Emre Can son çizgiye inmeden pasını yerden ceza sahası içi sağ çağrazına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Thomas Müller kayarak vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
10'
Almanya kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
7'
Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Antoine Griezmann takım arkadaşı Blaise Matuidi ile duvar pası yaparak ceza sahasına giriyor ve topu penaltı noktasına doğru sürerek sağ ayağı ile plase vuruşunu yapıyor ancak kaleci Manuel Neuer sağ köşeye uzanarak gole izin vermiyor.
3'
Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşundan sonra topu kontrol eden Antoine Griezmann ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
1'
Müsabakaya başlayan taraf Fransa oluyor.
-
Panzerler'de ise sakatlıkları bulunan Mario Gomez ve Sami Khedira'nın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Mats Hummels bu müsabakada forma giyemeyecek.
-
Fransa'da eksik oyuncu bulunmuyor.
-
Almanya 6 maçlık yenilmezlik serisi elde ederken bu seri turnuvaya ev sahipliği yapan Fransa için 9 maç olarak göze çarpıyor.
-
Toplamda 27 kez karşı karşıya gelen iki ekipten Fransa rakibi Almanya karşısında galibiyetlerde 12-9 üstünlüğü elde ederken 6 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda iki takım da rakip filelere 43'er gol gönderdi.
-
C Grubunu topladığı 7 puan ile lider bitiren Almanya ise 2. turda Slovakya'yı 3-0 mağlup ederek Çeyrek Finalde İtalya'nın rakibi oldu. Panzerler, İtalya'yı normal süresi 1-1 biten mücadelede penaltı atışları sonrası 7-6 ile geçerek Yarı Final oynamaya hak kazandı.
-
A Grubunu topladığı 7 puan ile lider tamamlayan Fransa 2. turda İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 ile geçerken Çeyrek Finalde karşılaştığı İzlanda'yı 5-2 mağlup ederek adını Yarı Finale yazdırdı.
-
Orange Velodrome Stadyumu'nda oynanacak müsabakada İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Nicola Rizzoli düdük çalacak.
-
EURO 2016 Yarı Final ikinci bacağında Almanya ile ev sahibi Fransa karşı karşıya geliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Antoine Griezmann Almanya Fransa Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title