Haberler

Mersin'de Cinnet Getiren Baba, Eşi ve 3 Çocuğunu Öldürüp İntihar Etti

Güncelleme:

Mersin'de şizofren hastası olduğu bildirilen Mehmet Kaya isimli vatandaş, eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde şizofren hastası olduğu bildirilen bir kişi eşi ve 3 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

EKİPLER İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE GELDİ

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gündoğu Mahallesi, 5726 Sokaktati müstakil bir evde cinayet işlendiği bilgisi üzerine adrese giden ekipler, evde anne baba ile 3 çocuğunun cansız bedenini buldu.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yapılan ilk incelemede, tabancayla vuruldukları belirlenen 5 kişinin, Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan (14), Esmanur ve Rabia Kaya olduğu belirlendi.

BİR AİLE YOK OLDU

Mehmet Kaya'nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ortaya çıktı.

Olay yerinden ilk görüntüler;

Mersin'de Müstakil Bir Evde 5 Kişinin Cesedi Bulundu

Mersin'de Müstakil Bir Evde 5 Kişinin Cesedi Bulundu

Mersin'de Müstakil Bir Evde 5 Kişinin Cesedi Bulundu

Mersin'de Müstakil Bir Evde 5 Kişinin Cesedi Bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Mersin DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (38)

Yaşar:

Kesin Maddi Sorunlar nedeniyle bunalıma girmiştir. Ülkemizin Ekonomi Politikası ''Çubuk Kraker'' gibi, ha kırıldı ha kırılacak. . !

18
15
yanıtYanıtla
Arslan:

Bu cinayette kullanılan tabanca veya pompalı tüfekler çok mu dağıtıldı kime sorsam ruhsatlı ruhsatsız evinde belinde aracında silah var ya birileri görevini yapmıyor yada buduruma isteyerek göz yumuluyor içişleri bakanı herolaya atlayıp açıklama yapıyor iş bu silahların nerden bulunduğuna gelince yorum yok merak ettim

15
0
yanıtYanıtla
İnternetten kapıya teslim satılıyor:

Sen de çok kolay ve ucuza alabilirsin. 500-700 TL''ye yarı otomatik veya pompalı bir tüfek mesela. . Fabrikadan sıfır. . ! 2 el daha da ucuz. .

yanıt1
yanıt0
Hasan Basri - Komiser Yardımcısı:

Eğer haberde yazıldığı gibiyse, Rabbim o çocuklara kıyan sözde bile demeye ağzımın varmadığı babaya yazıklar olsun. Cehennemde külleri bile kalmasın. Dirilip dirilip tekrar tekrar yakılsın. Kolay mı o kadar can almak.

11
2
yanıtYanıtla
şahin utku:

ekonomi cinneti. buda geçer yahu işte böyle geçiyor gerçeği bu. . .

7
5
yanıtYanıtla
KRAL YORUMCU:

Devlet yetkilileri 193 bin makam aracına harcayacağınız ve milletvekillerine boş yere ödediğiniz maaşları keşke yardıma ihtiyaç olan ailelere harcasanız ülkemizde bu tür sorunlar yaşanmaz. Domuz eti yemeyin diye vaaz verenler sizler de kul hakkı yemeyin o daha tehlikeli. .

11
0
yanıtYanıtla
ANKARALI:

arkadaşlar olayı tam bılmedıgım ıcın soruyorum eger adam gercekten şizofren hastasıysa yani bunu yaparken bilinci yerinde degıldır beddua etmek cehennemde yansın demek dogrumu sizce kımse yanlış anlamasın sadece soruyorum yoksa bır baba ailesine nasıl kıyar

8
2
yanıtYanıtla
Sebeb mutlaka vardır:

Kim bilir ne derdi vardı çare mi tabiki değil aylardır kızımın tedavi devamı için görüşmediğim kimse kalmadı yüzüstü bırakıldı borç lar tedavi sağlanamıyor huzur kalmadı şimdi suç bende mi

9
1
yanıtYanıtla
Anılar:

Hayırdır kardeşim

yanıt0
yanıt0
Thranduil:

Kadına ve çocuklara acıdım. Mahallede şizofren hastası biri var hiç kimsenin umurunda değil. Bir devlet nasıl olacak biliyor musunuz? Mahalle muhtarı koltuğunda cakcak yapmayıp bu insanın durumunu bilecek. Bildirecek. Sonra bedava tedavi hizmeti sunulacak. Veya zararı varsa zorla kapatılacak. O 4 masumun ne suçu vardı.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title