Haberler

Murat Başoğlu, Darp ve Tehdit İddiasıyla Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Yeğeni Burcu Başoğlu ile yasak ilişki yaşadığı haberleri ile gündeme gelen Murat Başoğlu, darp ve tehdit iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

YARGILANDIĞI DAVADAN BERAAT ETMİŞTİ

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden ünlü sunucu Murat Başoğlu, boşandığı eşi Sadiye Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

ARBEDE YAŞANDI

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii'nde Sadiye Hande Bermek (48) ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu (50) arasında ailevi nedenlerden sözlü tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Sönmez ve Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

Murat Başoğlu, Darp ve Tehdit İddiasıyla Gözaltına Alındı

MURAT BAŞOĞLU GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra Başoğlu, jandarma tarafından Sadiye Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez'i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Başoğlu'nun bugün adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, Başoğlu hakkında 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında, 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

GEÇEN YIL BOŞANDILAR

Sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, geçen yıl eylül ayında Kuşadası Adliyesi'nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı.

Murat Başoğlu, Darp ve Tehdit İddiasıyla Gözaltına Alındı

AYNI EVDE YAŞAMAYA DEVAM ETMİŞLERDİ

Ancak Hande Bermek ile Murat Başoğlu aynı evde yaşamaya devam etmişti.

İşte Türkiye'nin aylarca konuştuğu üçlü;

Murat Başoğlu, Darp ve Tehdit İddiasıyla Gözaltına Alındı

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

Adınızı Yazın:

keşke allahın şeriatı olaydıda sizleri görürdüm ozaman

35
50
yanıtYanıtla
Erk:

Git irana sudiye yaşa tutan mı var

yanıt36
yanıt19
LAİK BİR VATANDAŞ:

Git arabistan- irana- arap ülkelerine git yaşa tutmuyoruz hâlâ burada boş boş konuşuyorsun aptal herifcahillik ve cehalet. .

yanıt8
yanıt5
Dürbünlü:

Bunların hiçbir kutsalı yok..!! ölünce bunlara aslaa duada edilmez rahmette okunmaz öylece bir çukura atılır.

26
23
yanıtYanıtla
Rekta:

Hadiya nesin sen bukadar atmasyon yapıyorsun

yanıt0
yanıt5
ESİN:

aynen pislik çukuru gibi bakınca sıfatlarına mide bulanıyor

29
0
yanıtYanıtla
MİRKUT:

TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM

13
12
yanıtYanıtla
Orhan:

Mal sen nasıl Türk''sün hemde mal oğlu mal. . isme bak .

yanıt2
yanıt1
MİRKUT:

orhan a cevap. . . . BEN TÜRK DEĞİL KÜRDÜM. . bayrağımı ve istiklal marşımı senden çok seviyorum. . İRONİYİ ANLAYACAK BEYİN YOK SENDE. AND''INIZI OKUYARAK YETİŞEN TOPLUMA BAK VE KAFANI KUMA SOK. . AÇIKTA KALAN YERİN KAMUYA MAL OLSUN. . ama sen bu yazdıklarımı da anlayamazsın başkasına okut sana anlatsın. .

yanıt0
yanıt0
Ozon:

Ne şeriyatı gidin çocuk tacizcilerine bakın bakalım alt yapısınde nevar. Şeriyatmış çok bilmişler

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title