Haberler

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Güncelleme:

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medyada fiziğini eleştirenlere tepki gösterdi. Yapılan yorumları gören şarkıcı Hadise, yorumları sayfasında paylaşarak Terim'e destek çıktı.

Fatih Terim'in modacı kızı Buse Terim, sosyal medyada takipçi hışmına uğradı. 18 ay arayla ikinci kez anne olan Buse Terim, kilolarına çirkin yorum yapanları görünce çileden çıktı. Terim, "Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Öyle kötü kalplisiniz siz." diyerek fiziğini eleştirenlere yanıt verdi.

YAPILAN ÇİRKİN YORUMLAR İSYAN ETTİRDİ

İki çocuk annesi olan Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına yaptıkları yorumlarla fiziğini eleştirenlere sert yanıt verdi. Yapılan çirkin yorumları paylaşan Terim, sosyal medyada isyan etti. Yapılan kötü yorumların yarısının kadın olduğuna dikkat çeken Buse Terim'e bir destek de Hadise'den geldi. Terim'in gönderilerini kendi hesabından paylaşan şarkıcı Hadise de, 'Bizim ülkemizde hala kadın kadının en büyük düşmanı. Bir kadın olarak başka kadına ayı demek nedir?' diye sordu.

İşte Buse Terim ve Hadise'nin o paylaşımları:

"HİÇ UTANMIYOR MUSUN?"

"Bakın bu yorumları yazanların yarısı kadın. Bana zevksiz de, kötü giyiniyor de, yakışmamış de, hepsi kabulüm. Ama kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Ben okurken senden utanıyorum. Ya sen? Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim. İki tane sezeryan oldum. Sen bir kadının hamile kalıp, çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun, bilsen böyle konuşmazsın. Gerçi bilsen de konuşursun, öyle kötü kalplisiniz siz."

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

"BEN KİLOMU VERİNCE NE DİYECEKSİNİZ?"

"Sırf bu yüzden işim olan sosyal medyadan soğudum. Bu kadar sığ bakan, bu kadar insanları sadece fiziksel yönüyle eleştiren sadece siz varsınız. Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Beni rahat bırakın, ben kilomu da vericem siz o zaman ne diyeceksiniz? Dur ben söyleyeyim 'Zayıflık hiç yakışmadı, eski haliniz daha iyiydi' diyeceksiniz. Öyle kafanız karışık çünkü. Son olarak şunu söyleyeceğim. Benim kiloma, boyuma, vücuduma bakma. Yaptığım şeylere bak. Bakış açını değiştir. Kadınları kilo, zayıflık, vücut olarak görmekten vazgeç. Kadınlar dünyayı yönetiyor. Kilo yerine neler yaptığıma bak. Takdir etmeyi öğren ve her şeyden önce senin bir hemcinsin olduğumu hatırla."

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Fiziğini Eleştirenlere Sert Çıkan Buse Terim'e Hadise'den Destek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Buse Terim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (28)

karapeçeli:

Oldu güzelim boy boy fotoğraf koyayım herkes övgüde bulunsun diyosunnnnn. İstediğin övgüyü alamayınca arızaya bağlıyosun. İyisin hoşsun güzelsin diye yorum atanlara da yazdın mı önemli olan güzellik değil diye????Az bi kendine de millete de dürüst ol. Foto atıyorum beğenin lennn. Naapacan babana mı şikayet edecen. Çocuk doğurdum!!! Bak bak bak anam 6 tane doğurdu bi kere de sosyal medyada böbürlenmedi. yaptıklarına bakacak mışız. O zaman yaptıkları paylaş tıfıl :)

33
18
yanıtYanıtla
....:

Gerçekten eksik akıl ve sakaksın. Yorumu beğenmediğim için değil harbiden öylesin. Bak insanın kendi eksiğini bilmesi kendi doktoru olması çok önemli. Bu kafayla hiç bir ortamda saygı görmezsin hiç bir konuda fikrin istenmez. Çünkü fikrin yok. Git tedavi et kendini, Oku, gez, bir şeyler yap. Bide çocuk sahibi olduğunu düşünsene bir insanı nasıl yetiştirir, edep terbiye, adalet öğretebilirsinki. Karapeçeli demişsin adına ama kul hakkı alıyorsun üstüne. Bak bide sahte ve samimiyetsizsin. Allah affetsin seni

yanıt19
yanıt21
nurcan d:

tebrik ediyorum. üst üste doğum yapıp emzirme cesaretini gösterebildiğin için. şimdiki ünlü ünsüz herkes yapamaz bunu. kilo dediğin ne ki? verilir. hatta vermese de olur. herkes barbi gibi olmak zorunda değil ki. . . ayıp hakikaten bu yaptığınız. . o bir anne. . türkiye de kadınların 3 te 2 sine yakını obezken sen japonya dakiler gibi sanki yorum yaparsan eğreti kaçar

14
7
yanıtYanıtla
nitelik sıfır:

baban fatih terim olmasa saan parmakk bile atmazlar. ama baba parası şöhretinin ekmeğini yiyosun. yoksa nitleik sıfır

13
3
yanıtYanıtla
Hadise:

Hadisede şişko senin gibi laf yediği için kendine destek amaçli sana sahip çikiyordur. Hadise işini bilir. Soyismi açikgöz onun

11
2
yanıtYanıtla
paçozsevmem:

YUVARLANACAK. NUR YERLİTAŞA BENZEMİŞ.

5
8
yanıtYanıtla
ünal:

neden , çıtır at gibi maşallah falan deyince zevkten dörtköşe oluyosunuz, hoşunuza giden yorum diye ağzınız kulaklarınızda cevap veriyosunuzda olumsuz yoruma ortalığı savaş alanına çeviriyosunuz. Herkes size olumlu yorum yapmak pohpohlamak zorunda değil. at gibiysen çıtırsan at gibisndir ayıysan ayısındır.

9
4
yanıtYanıtla
SPORCU:

HANIMEFENDİ ÇOCUKLARINIZI ALLAH BAĞIŞLASIN AMA DUBA GİBİ OLMUŞSUNUZ KABUL EDİN YANİ KÖTÜ KALPLİÇİNİZ ŞİZ BABAMA ÇÖYLİCEM GİBİ DAVRANIŞLARI BIRAKIN HADİSE SANA NE OLUYO AYRICA YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ

4
8
yanıtYanıtla
ESİN:

SANA NE TERBİYESİZ

yanıt3
yanıt2
objektif.:

Terbiyesizlik etmeyin gayet güzel hanım hanımcık bir kadın. . . kızcağız 2 yılda 2 doğum yaptı şahane iki evlat verdi ailesine. . . bugüne kadar hangi paparazzi programında onun bunun kucağında vs vs gibi ahlaksız duruşunu gördünüz. gayet güzel terbiyeli bir kızdı şimdide şahane bir anne ve eş. . . kıskaçlık etmeyin benciller. sizi anneniz doğurduktan 1 hafta sonra 36 bedenmi oldu önce onu bir öğrenin ayıp yaaaa çok ayıp. . . düzgün insanlar hep böyle linç edilmeye çalışılıyor. . . yazıklar olsun kötülere

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title