Haberler

Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin'e 5 ay sonra kavuştu! Mektubunun son satırları bugünü işaret ediyor

Güncelleme:

Usta sanatçı Ferhan Şensoy, bugün yaşama veda etti. Şensoy, kısa süre önce yakın arkadaşı sanatçı Rasim Öztekin'i kaybetmişti. Büyük ustanın dostuna veda mektubu ölümünün ardından yeniden göndeme geldi. Şensoy, Öztekin'e "Bir gün ben de uçup geleceğim" sözleriyle veda etmiş.

Türkiye 6 ay arayla iki büyük ustayı kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Tüm ülke geçirdiği kalp krizi sonucu 8 Mart'ta hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in ölümüyle yasa boğulmuştu. Bugün ise Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy'un ölüm haberi geldi.

DOSTUNA VEDA MEKTUBU GÖNDERMİŞTİ

Şensoy, bir süredir sağlık sorunları yaşadığı için Rasim Öztekin'in cenazesine gelememişti. Şensoy, kızı aracılığıyla Öztekin'e bir veda mektubu göndermişti.

KIZIYLA İLETTİ

Usta sanatçı Ferhan Şensoy'un ölümünün ardından o mektup yeniden akıllara geldi. Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, Öztekin'in cenaze töreninde, "Babam Ferhan Şensoy, Rasim ağabeyin ani, acı, çok erken ve zamansız haberini aldığında pandeminin başından beri olduğu Bodrum'daydı. Sağlığı şu an burada olmaya elverişli olmadı fakat Rasim ağabeye bir veda mektubu var. Onu iletmek istedi" ifadelerini kullanmıştı.

Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin'e 5 ay sonra kavuştu! Mektubunun son satırları bugünü işaret ediyor

"BİR GÜN BEN DE UÇUP GELECEĞİM"

Usta sanatçı mektubunda şu ifadelere yer vermişti: "Orta oyuncuların amatör konu nöbetçi tiyatrodan yetişti Rasim. Kısa sürede Orta oyunculara katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Orta oyuncularda çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından dolayı sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne, kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne, buluşuruz gökyüzünde, neşeli bir meyhanede."

Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin'e 5 ay sonra kavuştu! Mektubunun son satırları bugünü işaret ediyor

DOSTUNA 5 AY SONRA KAVUŞTU

İsmail Dümbüllü'nün Münir Özkul'a devrettiği, Hasan Efendi'nin kavuğunu, Ferhan Şensoy 2016 yılında Rasim Öztekin'e teslim etmişti. Şensoy, kavuğunu teslim ettiği Rasim Öztekin'den 5 ay sonra hayata gözlerini yumdu.

Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin'e 5 ay sonra kavuştu! Mektubunun son satırları bugünü işaret ediyor

Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin'e 5 ay sonra kavuştu! Mektubunun son satırları bugünü işaret ediyor

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Rasim Öztekin Ferhan Şensoy Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Bozkurt :

Nerede kavustular ???

37
33
yanıtYanıtla
senata silva:

Sen biliyor gibisin !.. Çıkart ağzından baklayı..

yanıt4
yanıt5
HAKAN ARSLANOĞLU:

Allah'ı sevenlere son Peygamber Hz. Muhammed' e inananlara Allah ölümün bile hayırlısını imanlısını versin inşallah. Ne mutlu Müslüman olarak ölenlere.

54
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title