Haberler

Evlilik Teklifi Kabul Edildi, Alişan Bir Gün Sonra Nişanlandı

Güncelleme:

Ünlü türkücü Alişan, cumartesi günü evlenme teklif ettiği sevgilisi Buse Varol'la pazar akşamı nişanlandı. Nişandan ilk fotoğrafları Ece Erken paylaştı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan ayrılan ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol'la nişanlandı. Nişanda çekilen fotoğrafları, Alişan'ın arkadaşı ünlü sunucu Ece Erken Insatgram hesabından paylaştı.

EVLİLİK TEKLİFİNİN HEMEN ARDINDAN NİŞAN TAKTI

Hatırlanacağı gibi Alişan, cumartesi günü sevgilisi Buse Varol'un rol aldığı dizinin setine giderek ünlü oyuncuya evlenme teklif etmiş ve olumlu yanıt almıştı. Fırsatı kaçırmayan Alişan, ailesini de alıp sevgilisi Buse Varol'un evine gitti. Evlilik yolunda ilk adımı atan mutlu çift, aileleri ve yakın çevrelerinin huzurunda nişanlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Ece Erken Alişan Eylül Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

bunuda gören ne kadar masum sanır sinsi ırz düşmanı

6
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

bu gerizekali ile evlenilir mi yazik oldu kiza

4
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alan memnun varan memnun evlilik bekarlıkdan iyidir.

6
0
yanıtYanıtla
UYUZ OLUYORUM:

alişan kendini bişey zannediyor bizim medyada bu çocuğu şımartıyor , Allahdan tarkan gibi para ile oynamıyor, gerçi tarkanın adamlığı ve mütevaziliğinin yanında tarkanın 100de1 i bile etmez

3
2
yanıtYanıtla
Al Turko:

Gundi alisan

4
0
yanıtYanıtla
M.Y:

Bunlardan bir cacık olmaz, Renkli dünyanın keriz silkeleme operasyonu diyebiliriz. .

3
0
yanıtYanıtla
Tarsustan:

Nişanlısiyla arasinda 20 sene fark var

3
0
yanıtYanıtla
DÜN NE OLDU:

Almanya''nın Hessen eyaletindeki Kassel kentinde bir camiye molotofkokteyli atıldı. Güvenlik kamerasından 4 kişi olduğu belirlenen kişilerce düzenlenen saldırıda, caminin bazı camları kırıldı, çerçeveleri kısmen yandı ve bina duvarlarında hasar oluştu.

3
0
yanıtYanıtla
CONI:

aynali tahir der susarim

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

3ay en fazla

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title