Haberler

Bir dönem sona erdi! Başkanlık seçimini kaybeden Metin Feyzioğlu'ndan ilk sözler: Tebrik ediyorum

Güncelleme:

TBB'nin yeni başkanının belirlendiği seçimlerde yapılan oylama sonucu Erinç Sağkan'a kaybeden Metin Feyzioğlu'ndan ilk açıklama geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Feyzioğlu, "Birlik Başkanı seçilen Sayın Av. Erinç Sağkan ile kurullara seçilen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Seçimin mesleğimiz için hayırlı olması en büyük dileğim. Böyle olacağına da inanıyorum" dedi.

Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan başkanlık seçimi sona erdi. Sonuçlara göre, 159 oy alan Metin Feyzioğlu'nun yerine 191 oy alan Erinç Sağkan başkan olarak seçildi.

YENİ BAŞKANDAN İLK SÖZLER

Seçimi kazanan Erinç Sağkan, Twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Biz kazandık. Artık ülkemizde hiçbir avukat, hiçbir baro yalnız; hiçbir yurttaş savunmasız bırakılmayacak!" ifadelerini kullandı.

Erinç Sağkan'a karşı TBB başkanlığı kaybeden Metin Feyzioğlu'ndan ilk sözler

METİN FEYZİOĞLU: ALLAH'A ISMARLADIK

Seçimi kaybeden Metin Feyzioğlu ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Barolar Birliği 36. Genel Kurulu'nda Birlik Başkanı seçilen Sayın Av. Erinç Sağkan ile kurullara seçilen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Seçimin mesleğimiz için hayırlı olması en büyük dileğim. Böyle olacağına da inanıyorum.

Benimle aynı listede yarışan meslektaşlarıma, birlikte uzun ve çok güzel bir yol yürüdüğüm canımdan öte yol arkadaşlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yaradana şükürler olsun yollarımızı kesiştirmiş.

8,5 yıl yan yana çalıştığım, artık bir aile olduğumuz mesai arkadaşlarım, dostlarım, yol arkadaşlarım hakkınızı helal ediniz.

Allaha ısmarladık."

Erinç Sağkan'a karşı TBB başkanlığı kaybeden Metin Feyzioğlu'ndan ilk sözler

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Metin Feyzioğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

ERKAN :

çok şükür kurtulduk senden

19
6
yanıtYanıtla
mert burak kurtoğlu:

adios

19
4
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

10 maaşlı kayyumlu ceolu dnışmanlı işlerin olur kafanı yorma ye cübbem ye

9
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Metin ol Metin. Seni nasil bildiklerini sorduklarinda cemaat "cok iyi bilirdik" diyecekler.... hmmm diyecekler mi?

4
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Yeni Adalet bakanı

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title