Haberler

Sokak Ortasında Eniştesini, Sevgilisine Öldürttü

Güncelleme:

İstanbul'da, eşine şiddet uyguladığı öne sürülen 33 yaşındaki Faik Peçenek, karısının yeğeninin erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü.

İstanbul'da, eşine şiddet uyguladığı iddia edilen 33 yaşındaki Faik Peçenek'in, yeğeninin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Almanya'ya kaçmak isterken polis tarafından yakalanan Suriye Kobani doğumlu katil zanlısı, adliyeye sevk edildi. Cinayet anı kameralara yansıdı.



VÜCUDUNA 6 KURŞUN İSBET ETTİ

İstanbul polisini harekete geçiren cinayet, 10 gün önce Küçükçekmece'ye bağlı İkitelli semtinde meydana geldi. Poliste çok sayıda suçtan kaydı bulunan 4 çocuk babası Faik Peçenek, tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından cinayet masası dedektifleri, vücuduna 6 kurşun isabet eden Peçenek'i öldüren katili yakalamak için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini topladı.



EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN BALDIZININ EVİNE GİTTİ

Yapılan araştırmalarda, Avcılar'da oturan Faik Peçenek'in, cinayetten 7 gün önce, Suriye asıllı eşi Meryem Peçenek'le sorun yaşadığını belirledi. Kocasından şiddet gören Meryem Peçenek, 10 yıllık kocasını terk ederek Küçükçekmece'ye bağlı İkitelli'deki ablasının evine yerleşti. Maktül, olay günü eşiyle barışmak için baldızının evine gitti. Ancak Meryem Peçenek, eşinin içeriye girmesine müsaade etmedi. Bunun üzerine, Meryem Peçenek'in kardeşinin kızı Berivan M.(23) eniştesini dışarıya çıkmaya ikna etti. Berivan M., burada Peçenek ile 45 dakika boyunca kaldırımda sohbet etti. Bu sırada ikilinin yanına yaklaşan bir kişi, silahla 8 el ateş ederek Faik Peçenek'i vurarak öldürdü.




BALDIZININ KIZININ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Sokaktaki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, şüpheliyi, gittiği son noktaya kadar izledi. Kayıtlarda İkitelli'deki bir eve giren şüphelinin Suriye, Kobani doğumlu Şirwan Mşo olduğu belirlendi. Dedektifler, Mşo ve Peçenek'in bir birlerini tanımadıklarını belirleyince soruşturmayı derinleştirdi. Şirwan Mşo'nun, öldürülen Faik Peçenek'in baldızının kızı Berivan M.'nin sevgilisi olduğu ortaya çıktı. İki sevgilinin telefon görüşmelerini inceleyen polis, cinayeti azmettirenin Berivan M. olabileceğini belirledi.

ALMANYA'YA KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI

Çalışmalar sürerken, illegal yollarla Türkiye'ye giren Kobani doğumlu Şirwan Mşo'nun yine aynı yolla Almanya'ya kaçmak için hazırlandığı tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği bünyesinde yeni kurulan "Atmaca Timi" şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Mşo, evinden çıktığı sırada yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayı azmettirdiği öne sürülen Berivan M. ve polisten bilgi gizlediği ileri sürülen kız kardeşi Hannan M.'yi eş zamanlı düzenlenen baskınla gözaltına aldı.




SİLAHI ENİŞTESİNİN KATİLİNE VERDİ

Şüphelilerin emniyetteki sözlü beyanında, Berivan M.'nin cinayeti azmettirdiği, silahı ise Hannan M.'nin eniştesinin katiline verdiği ortaya çıktı. İddiaya göre, Hannan M., öldürülen eniştesine ait silahı teyzesinin çantasından aldığı kaydedilirken, daha sonra cinayeti işleyen saldırgana verdiği iddia edildi. Bugün emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Dehşete düşüren cinayet, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde evden çıkan katil zanlısı, doğru zamanın gelmesi için dışarıda bekliyor. Telefonun gelmesiyle olay yerine giden zanlı, Peçenek'i öldürerek kaçıyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Peçenek Almanya Kobani 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları!
500

Yorumlar (14)

AKP,Li:

akp, ye oy verdigime milyon kere pismanim.

21
20
yanıtYanıtla
yok yok:

işte bildiğin pkk li kürt grublardan birsi bildiğin kobani işte

19
4
yanıtYanıtla
TC.CAN:

SURİYELİ KOBANİLİ TERÖRİST ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA DOLAŞIYOR BUNUN GİBİ ÜLKEDE YÜZLERCESİ VAR YAZIKLAR OLSUN. . , , AVRUPA SALAK DEGİL ALMAMAKTA. .

18
4
yanıtYanıtla
tc:

istanbullular dikkat edin yere bile tükürmeyin heryerde kamera var :)

12
3
yanıtYanıtla
Sıvacı:

Kekolara bak sen.

11
3
yanıtYanıtla
Kobene:

Kobaniliymis bunun sonu nereye varacal. Sokakta suriyeli gorunce

13
1
yanıtYanıtla
ULUABATLI Mobil-ANDROID:

Bunların topunu bu ülkeden sürmemiz lazım yada yok etmemiz

8
2
yanıtYanıtla
ÇEVREDE DOST KALMADI NEYDEK.:

AMAN KARDEŞ KENDİNE GEL YARIN SENİ SÜRMESİNLER. İŞTE HER ŞEY ORTADA . DELİNİN BİR KUYUYA BİR TAŞ ATMIŞ . HADİ ÇIKAR ÇIKARA BİLİRSEN.

yanıt0
yanıt0
ZEYNEP58:

gözyaşlarıma hakim olamadım yine. . . . . !!!! vah zavallı, gariban, masum suriyeliler. . . . vah vah. . . . . uykum kaçtı yine. . . . . bu suriyelileri bu ülkeye alanların hepsini allah cc. nasıl bilirse oyle etsin. . amnin

7
1
yanıtYanıtla
esnaf:

ortada adli bir vaka var, olay cinayet, yorumlar ise siyaset. . Türk halkının iliklerine işlemiş maalesef siyaset. Bu siyaseti bırakmadıkça asla huzur gelmez. kahrolsun tüm partiler diyecek bir yiğit yok mu?

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title