Haberler

Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken Gül Gölge sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken ve sunucu Gül Gölge sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu.

Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'e, manken ve sunucu Gül Gölge'yi özel dedektifle izletmekten dava açıldı. Özel dedektif tutarak Gül Gölge'nin fotoğraf ve videolarını çektirerek kurduğu internet sitesinde yayınladığı iddiasıyla Elif Gönlüm hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' ve 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 9 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi.

BİR DÖNEM YAKIN ARKADAŞLARDI

Ayrıca Elif Gönlüm'ün telefon rehberinde'Revenge'(İntikam) olarak kayıtlı bulunan özel dedektif Nuri Keske hakkında ise 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istendi. Bir dönem sıkı dostu olan Gül Gölge'yi takip ettirmekle yargılanan Elif Gönlüm, tehdit suçundan da ceza almıştı.

Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken Gül Gölge sessizliğini bozdu

"BANA GİZLİDEN HAYRANSIN"

Sunucu ve manken Gül Gölge, sosyal medya hesabından yakın arkadaşının kendisini özel dedektif tutarak takip ettirdiği iddiası karşısında duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Sana attığım mesajda (kayıtlarda bu da var), bu oyunlarına son ver ben sana benzemem gözümün gördüğü hiçbir şeyden de korkmam diye yazıp ertesi gün seni mahkemeye vermem gibi (2015, iki sene dayandım yaptıklarınıza) keşke sen de olması gerektiği gibi davranabilseydin. Sana hep söyledim, beni tehdit etme ne yapacaksan yap dedim. Tehditlerin de mühim değildi ama adam gibi davranıp kirli oyunlar oynamayıp yapman gereken ne ise onu yapsaydın şimdi bu halde olmazdın. Ben baş ederdim ama şahsiyetime, onuruma, aileme dil uzatılınca beni değil senin tehditlerin, cihan gelse tutamaz. Bana olan gizli hayranlığın da bu yüzden… (biraz gerçeklerle yüzleşmen lazım.) Şimdi oturun düşünün değer miydi diye? Ben sizin için parmağımı kıpırdatmam mesela. İki evladını düşünerek umuyorum ki alacağın ceza bu hayat dersinden ibaret olsun.

Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken Gül Gölge sessizliğini bozdu

Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken Gül Gölge sessizliğini bozdu

"SÖYLEYECEK DAHA ÇOK ŞEYİM VAR"

Söyleyecek daha çok şey var ama şimdi değil. Belki ileride kitap yazar paylaşırım. Eğer bugün hala anlayamadıysan nasıl patolojik ve hastalıklı bir ruha sahip olduğunu, o gün geldiğinde etrafındaki herkesle beraber anlayacaksın. Kasımda yine sizi geçen duruşmada, kazandığım ilk davada olduğu gibi tiyatral ve kendinizi bilmez tavırlarınızla bekliyorum. Ben yine tek olacağım.

Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken Gül Gölge sessizliğini bozdu

TEKZİP YAZISI

Elif Gönlüm'ün avukatı Mustafa İngök, bu haberler üzerine gönderdiği tekzip yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Haber içeriği, henüz habere konu devam eden dava içeriğine ve yanlar arasında hakaret suçundan beraat eden sair mahkeme kararlarına aykırı olduğu gibi, müvekkin ev aramasında el konulan tüm delillere de aykırıdır. Müvekkilim dedektif tutmadığı gibi; anılan kişilerin özel hayatlarının kayıt ve ifşa edildiğine dair yargı kararı olmadığı için kamuoyunu doğru bilgilendirmek zorunluluğu doğmuştur.

Gerçek olmayan bu tür haberlerin yapılmasının amacı toplum nezdinde müvekkilimizi itibarsızlaştırmak, karalamak ve sansasyon/tepki yaratmaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Elif Gönlüm'ün özel dedektifle izlettiği iddia edilen manken Gül Gölge sessizliğini bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Kerem Gönlüm Gül Gölge Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

kral:

elif çok elit kültürlü bi güzel diğeride afet ikiside benim

4
3
yanıtYanıtla
Deniz:

Aralarında ki mesele kerem mi yok artık

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

eğer bu adama yazdıysan yuh derim sana burda ben varım

2
1
yanıtYanıtla
.........:

Kerem ne yapmış da karısı bu kadar paranoya geliştirmiş. Dedektif tutacak kadını takip ettirecek bir şey olmuş olmalı. Hiçbir kadın sebepsiz yapmaz bunu. Keşke dedektif tutma yerine bir psikoloğa gitseydi. Bunların bir alt metni olsa bile kafaya takmadan çocuklarına, hayatına bir yön vermeye calissaydi.

3
0
yanıtYanıtla
Mcohen:

Tİpe gel herifin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title