Haberler

Yedaş, 'Digital Şebeke Modeli'ni Hayata Geçirdi

2011 yılında başladığı Şebeke Master Plan serüveni 17 ayda tamamlayan YEDAŞ, 'Digital Şebeke Modeli Sürdürülebilir Yatırım Dönemi'ni başlattı.

2011 yılında başladığı Şebeke Master Plan serüveni 17 ayda tamamlayan YEDAŞ, 'Digital Şebeke Modeli Sürdürülebilir Yatırım Dönemi'ni başlattı.

Samsun, Çorum, Ordu, Amasya ve Sinop illerinde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunmayı amaç edinen YEDAŞ, bu doğrultuda 2011 yılının Kasım ayında startını verdiği 'Şebeke Master Plan' projesinin kapanış toplantısını gerçekleştirdi. Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen Şebeke Master Plan Değerlendirme Toplantısı'na YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, MERCADOS Ülke Müdürü Serhat Can, YEDAŞ Genel Müdürlük ve İl Koordinatörleri, YEDAŞ ve MERCADOS firmasından oluşturulan proje ekibi katıldı.

YÜZDE 50 TAMAMLANDI

'Digital Şebeke Modeli Sürdürülebilir Yatırım Dönemi' temasıyla başlayan oturum süresince YEDAŞ ve MERCADOS firmasından oluşturulan 21 kişilik proje ekibi, 2011 yılı Kasım ayında başlayan Şebeke Master Plan' projesini 2013 yılı Nisan ayında tamamlayarak, süreç sonunda hazırlanan çıktıları hazırladıkları sunumlarla katılımcılarla paylaştı. Sunumlardan sonra konuşan MERCADOS Ülke Müdürü Serhat Can, Master Plan'ın daha bitmediğini sadece alt yapıyı kurduklarını belirterek, "Projenin yüzde 50'sini tamamladık diyebiliriz. Şimdi önemli süreç başlıyor. Kalan yüzde 50'lik bölüm, tamamen çalışanların sürekli güncellemelerinden, takibinden geçiyor. Ancak çok iyi bir takım çalışmasına imza attık" diye konuştu.

"1. DAĞITIM ŞİRKETİYİZ"

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, çözüm ortağı olarak şirketin yanında yer alan MERCADOS firması ve YEDAŞ bünyesindeki çalışanlardan oluşan 21 kişiden proje ekibine teşekkür ederek, "Şebeke Master Plan projesinde çalışanlarımızı sürece dahil ettik. İllerle sürekli çalıştaylar yapılarak, analiz, şebeke değerlendirilmesi raporlandı. Bu projeyi çalışanlarımız sürdürecek. Çalışanlarımızın süreci yakından takip etmesi, sürdürülebilir olması için daha fazla vakit ayırması gerekecek. Bu projedeki esas, doğru planlama, yatırım ve zamanlamadır" şeklinde konuştu.

Kırsaldaki problemlerin çözülmesiyle 2020 yılında daha rahat yönetilebilir bir şirket olacaklarının altını çizen Türkoğlu, "Bu süreçte ortaya çıkacak veriler, analizler oldukça önem kaydediyor. 2013 ve 2021 yılları arasında Şebeke Master Plan Projesi'ne 250 milyon TL'lik bir bütçe hazırladık" dedi. Türkiye genelinde bu projeyi bu içerikte, bu hızlılıkta hayata geçiren birinci dağıtım şirketi olduklarını belirten Nurettin Türkoğlu, "YEDAŞ, Çalık Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin mutfağıdır. Buradan ne çıktığı önemlidir" ifadelerini kullandı.

21 KİŞİLİK EKİBE MADALYA

Konuşmaların ardından hazırlanan Master Plan Raporu ve Analiz Kriterleri Raporları YEDAŞ İl Koordinatörlerine, Enerji Kalitesi ve Kompanzasyon Raporları YEDAŞ İl Dağıtım Müdürlerine kitapçık halinde dağıtıldı. Şebeke Master Plan Projesi'nde yer alan 21 kişilik proje ekibine ise proje kapsamında yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı madalya verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Nurettin Türkoğlu Samsun Çorum Yedaş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title