Haberler

Ukrayna'da savaşan Brezilyalı modelin acı sonu! Ruslar tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Rusya'nın 24 Şubat tarihinde Ukrayna topraklarına karşı başlattığı işgal tüm dünyanın tepkisini çekti. Ukrayna ordusuna destek olmak için birçok ülkeden paralı ve gönüllü askerler bölgeye akın etti. Bu gönüllülerden birisi de Brezilyalı eski manken ve oyuncu Thalita do Valle oldu.

Ukrayna'da savaşan Brezilyalı modelin acı sonu! Ruslar tarafından öldürüldü

RUSLARA KARŞI SAVAŞIRKEN ÖLDÜRÜLDÜ

Rus işgaline karşı savaşmak için Ukrayna'ya giden Brezilyalı üç gönüllünün cephe hattında öldüğü açıklandı. Bunlardan birisinin de eski bir manken ve oyuncu olan Thalita do Valle olduğu öğrenildi. Valle'nin, Harkov yakınlarında Ruslara karşı savaşırken hayatını kaybettiği belirtildi.

Ukrayna'da savaşan Brezilyalı modelin acı sonu! Ruslar tarafından öldürüldü

FÜZELİ SALDIRI DÜZENLENMİŞ

Brezilya medyası haberlerine, gönüllü savaşçıların bulunduğu sığınağa Rus füzelerinin isabet ettiğini hatta saldırı nedeniyle bulundukları binada yangın çıktığını da ekledi.

Ukrayna'da savaşan Brezilyalı modelin acı sonu! Ruslar tarafından öldürüldü

DEAŞ İLE DE SAVAŞMIŞ

Birkaç hafta önce Ukrayna ordusuna katılan 39 yaşındaki Thalito do Valle, daha önce Irak'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı verilen savaşa katılmıştı. Gençlik yıllarında modellik ve oyunculuk yapan Valle, daha sonra hayvan hakları aktivisti olarak tanınmıştı.

Ukrayna'da savaşan Brezilyalı modelin acı sonu! Ruslar tarafından öldürüldü

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Brezilya Ukrayna Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (4)

kadir helvacı:

bu sizlerin sürekli hakaret ettiği her özelliği barındırıyor ama savaşarak can vermiş.Suriyeli kadınlar ne yaptı ya da afgan kadınları hmm

124
38
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Allah rahmet eylesin.İşidli canilerle de savaşmış.

46
47
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

üç beş beğeni almışsındır ama. zaten tüm hayatınız üç beş beğeni değil mi

27
10
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

kim bu tipetip silikonlu şişmeli

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title