Haberler

Medya İmparatoru Rupert Murdoch'ın Düğününden İlk Kare

Güncelleme:

Rupert Murdoch ve eski manken, oyuncu Jerry Hall'un düğününden ilk kareyi, Hall Instagram hesabından paylaştı.

Dünyanın en zengin iş adamları arasında yer alan 85 yaşındaki Rupert Murdoch ve eski manken, oyuncu Jerry Hall'un düğününden ilk kareyi, Hall Instagram hesabından paylaştı.

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE POZ VERDİLER

4 Mart günü Londra'da Fleet Street'te bulunan St Bride Kilisesi'nde hayatlarını birleştiren ikilinin 10 çocuğuyla birlikte ünlü fotoğrafçı David Bailey'e verdikleri poz oldukça ilginç görünüyor. Kalabalık aile soldan sağa: Georgia May Jagger, Lachlan Murdoch, Prudence Murdoch, James Jagger, Gabriel Jagger, Elizabeth Murdoch, James Murdoch, Lizzie Jagger, Chloe Murdoch, Rupert Murdoch, Jerry Hall ve Grace Murdoch.

Bu evlilik; İngiltere'nin ünlü yayınları Times ve Sun'ın sahibi olan Murdoch'ın dördüncü, Jerry Hall'un ise ilk evliliği oldu. Jerry Hall, 1977 yılında birlikte olmaya başladığı ünlü rock grubu The Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'la 1992 yılında Bali'de gizli bir törenle evlenmiş, ancak bu evlilik Hindu geleneklerine göre yapıldığı için kanunen geçerli sayılmamıştı. Çift, 1999 yılında ayrılmıştı.

Jerry Hall'un Mick Jagger'la olan ilişkisinden dört çocuğu var: Elizabeth Scarlett, James Leroy, Georgia May ve Gabriel Luke Jagger.

Rupert Murdoch'ın ise ilk evliliğinden Prudence; ikinci evliliğinden Elisabeth, Lachlan ve James; üçüncü evliliğinden ise Grace ve Chloe Murdoch olmak üzere altı çocuğu va

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Georgia May Jagger Rupert Murdoch James Murdoch Jerry Hall Medya Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (4)

aaa:

para olmasa 85 yaşındaki adamla kim evlenir. para önemli değilse dedemle evlensin bakalım.

11
0
yanıtYanıtla
Sıvacı:

Adam bitmiş çift okeye dönüyor hala evlenme derdinde bunak.

2
0
yanıtYanıtla
T.C. düsmani:

türkiyideki olumsuz olaylarin en azindan 80 bu adamin sayesinde oluyor

2
0
yanıtYanıtla
LORKE:

Temel saglam işi bilicen işe gitmicen :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title