Haberler

Katar Kraliyet ailesinin net serveti ortaya çıktı! Rakam inanılmaz bir seviyede

Güncelleme:

Dünyanın en güçlü aileleri arasında yer alan Katar Kraliyet ailesinin lüks yaşamına ilişkin detaylar, Kanada basını tarafından yazıldı. Ailenin Londra'da büyük bir mal varlığı bulunduğu belirtilen haberde, Katar Kraliyet ailesinin net servetinin de 335 milyar dolar olduğu ifade edildi.

Katar Kraliyet ailesi, dünyanın en zengin aileleri arasında yer alıyor. Katar'daki varlıklarının yanı sıra yurtdışındaki varlıklarıyla da ön plana çıkan aile, özellikle İngiltere'nin başkenti Londra'da ciddi bir taşınmaz varlığı elinde bulunduruyor.

NET SERVETLERİ DUDAK UÇUKLATTI

Katar emiri Tamim bin Hamad Al Thani'nin ailesi, sıradan insanların hayal dahi edemeyeceği bir zenginliğe sahip. Katar Kraliyet ailesiyle ilgili hazırlanan bir raporda, ailenin şu andaki net servetinin 335 milyar dolar olduğu ifade edildi.

Katar Kraliyet ailesinin net servet miktarı ortaya çıktı! Rakam inanılmaz bir seviyede

LONDRA'DA MALİKANE SATIN ALDILAR

Kraliyet ailesinden Katar'ın eski Emiri eşi Şeyha Moza bint Nasser Al-Missned, Cornwall Terrace'da tam 80 milyon dolar karşılığında bir malikane satın aldı. Daha sonra 2 mülk için daha 40 milyon dolar ödeme yaptı.

Katar Kraliyet ailesinin net servet miktarı ortaya çıktı! Rakam inanılmaz bir seviyede

İÇERİSİNDE YOK YOK

Kraliyet ailesinin malikanesi içerisinde barındırdığı özelliklerle de göz kamaştırıyor. Rapora göre malikanenin içerisinde yedi yatak odası, 11 resepsiyon odası, dokuz banyo, güzellik bakım alanları, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu var.

Katar Kraliyet ailesinin net servet miktarı ortaya çıktı! Rakam inanılmaz bir seviyede

EN HIZLI OTOMOBİL ONLARDA

Aile üyeleri, otomobillere olan düşkünlüğüyle de biliniyor. Yine raporda yer verilen detaylara göre dünyada hız rekoru kıran otomobiller arasında yer alan Bugatti Chiron Super Sport 300 de kraliyet ailesinin garajında duran arabalardan sadece biri.

YATLAR VE JETLERLE DEVAM EDİYOR

Kraliyet ailesinin serveti, yatlar ve jetlerle devam ediyor. Ailenin lüks yaşantısını ve net servet miktarını ilk kez duyanlar, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Katar Haberler

500

Yorumlar (11)

Ahmet AKGÜL:

bu kadar servetle din-iman aynı anda olması çok zor.

347
17
yanıtYanıtla
Fatihan:

Niye müslüman zengin olamaz mı.. çok cahilsiniz.. acın biraz tefsir okuyun

yanıt1
yanıt0
ismail bey :

Bizim katar daha doğrusu müslüman veya arap düşmanları olmasa bizde ticaretimizi geliştireceğiz...

97
132
yanıtYanıtla
HAYRETTİN ŞÖLEN:

HAM DOLSUN MÜSLÜMANIZ DİYORUZ ONLARIN DOLARI VAR BİZİM ALLHAIMIZ

187
27
yanıtYanıtla
mert barlik:

Hamdolsun Müslümanız, -ham dolsun- değil, neyse ki Müslüman olmadığın belli oldu,çünkü ALLAH'ın yazılışını bile bilmiyorsun. Merhaba,naber.

yanıt0
yanıt0
Kenan:

Haram zıkkım olsun müslümanların hakkı..

106
20
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Halkı hali refahta ise diyeceğim yok

40
5
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Haram zıkkım olsun!

27
10
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

neo türkiye ilen arasi iyi diye simdik serveti var diye kötü mü oldular... türkiyenin karsisinda dursalardi öve öve bitiremezdiniz katari simdik...

23
3
yanıtYanıtla
Barbaros:

Akp nin dostu ülkemizde sularımızın kontrolü bile Katar’a satıldı

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title