Haberler

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Güncelleme:

Hermes silahlı insansız hava aracının düşürülmesine misilleme yapan İsrail ordusu, ilk kez 140 kilometre ötedeki Hizbullah hedeflerini vurdu. Bu saldırılarda üç Hizbullah üyesi dahil 5 kişi yaşamını yitirdi.

Hizbullah'ın İsrail'e ait bir Hermes 900 drone'unu düşürmesi, kuzey cephesinde bugüne kadar görülmemiş bir misillemeyi de beraberinde getirdi. Lübnan medyası, Hermel yakınlarında Hizbullah'a ait bir konvoyun İsrail tarafından vurulduğunu veüç Hizbullah üyesi dahil 5 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

İSRAİL İHA'SINI DÜŞÜRDÜKLERİNİ DOĞRULADILAR

Lübnan medyasında yayımlanan haberlere göre; Lübnan hava sahasını ihlal eden İsrail'e ait İHA, güneydeki Reyhan bölgesinde vurulduktan sonra düştü. Hizbullah, yaptığı açıklamayla İHA'yı düşürdüğünü doğrularken, olayda hava savunma silahı kullandığını belirtti.

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Taraflar arasında misilleme savaşı başladı

İSRAİL'DEN 140 KİLOMETRE ÖTEYE MİSİLLEME

Hermes silahlı insansız hava aracının düşürülmesine misillemede bulunan İsrail ordusu, ilk kez 140 kilometre ötedeki Hizbullah hedeflerini vurdu. Bu saldırı sonrası bölgedeki gerilim tavan yaparken Hizbullah'ın nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu...

BÖLGE AYLARDIR ALEV ALEV

Hamas'ın 7 Ekim baskınından bir gün sonra Hizbullah ve İsrail ordusu arasındaki sınır çatışmaları başladı. Geride kalan sekiz ayda İsrail'e ait stratejik birçok hedefi vuran Hizbullah, pek çok hedefi imha etti. İsrail ise bu saldırılara jetlerini havalandırarak bombardımanla karşılık verdi.

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Taraflar arasında misilleme savaşı başladı

İSRAİL, KONVOYA VE BİNAYA 9 FÜZE ATEŞLEDİ

Uluslararası haber ajansı AFP'ye konuşan bir Hizbullah kaynağı İsrail'in konvoya ve bir binaya dokuz füze ateşlediğini, üç ölünün yanı sıra üç de yaralı olduğunu söyledi.

HİZBULLAH'IN LOJİSTİK TESİSİNE SALDIRI

İsrail ordusu, Hizbullah'ın 4400 Birimi'ne ait bir tesisin vurulduğunu duyurdu. Resmi açıklamaya göre, söz konusu birim Hizbullah'ın lojistiğini sağlıyor ve silah trafiğini yönetiyor.

MİSİLLEMELER HER GEÇEN DAKİKA ŞİDDETİNİ ARTIRIYOR

Bugün sabah saatlerinde ise İsrail ordusu kuzeydeki liman kenti Hayfa yakınlarında bir şüpheli hava hedefini düşürdüğünü açıkladı. Hizbullah'ın misilleme savaşında bugün yeni saldırılar düzenlemesi yüksek ihtimal.

Haberler.com / Eymen Dursun - Dünya

İnsansız Hava Aracı Hermes Lübnan İsrail Savaş ve Çatışma Orta Doğu Politika Dünya Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir?
Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

500

Yorumlar (22)

haksız mıyım:

Hani israil yandı bitti kül oldu gittiydi

43
76
yanıtYanıtla
Ömer Can:

itrailin bitişini inşAllah göreceğiz

yanıt83
yanıt12
Doğrucu:

Gökten kemik yağdığı zaman görüceksin israilin bitişini

yanıt1
yanıt0
Mehmet Öztürk:

İSRAİL VE DESTEKÇİLERİNE NALET OLSUN. HEPSİNİN CANI CEHENNEME.

89
9
yanıtYanıtla
VEFA:

Amerikanın elinde daha adı konulmamış üstün silah teknolojileri var. Amerika demode olmuş silahlarını dünya piyasasına daha da fazla satmak için onları gün yüzüne çıkarmaz. Böyle kontrollü bir savaş, yavaş yavaş ilerlemek onlar için en akılcı olandır. Yoksa istese bir anda üstünlük kurup, bu savaşa son verebilirler...

23
60
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

Hamas ve Hizbullah ileri gitti... Kendim ettim kendim buldum durumu..

15
64
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

İsrail ihası diye bir şey mi var İsrailin HERONLARI değil mi onlar.Hani bizim onların kntrolünde bir zamanlar kullandığımız...

40
12
yanıtYanıtla
ahmet :

heron değil, israil dünyada en büyük iha ihracatçısı.. fakat israilin sattıkları daha çok kamikaze türünde.ukraynada bayraktardan daha fazla israil ihası kullanılıyor. tabii tek kullanımlık oldukları için stoklar bitiyor..

yanıt5
yanıt1
ünal kara:

Özcan özcan türk ordusunun sanin gbilerin yanında olmasına ihtiyacı yok oziniyette olan herkesi otopraklardan atacağız

36
2
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

BUNA SENMİ KARAR VERİYORSUN LAN HOŞAF

yanıt7
yanıt50
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title