Haberler

Brezilya'da korkunç olay! Yüksek sesle telefonla konuşan kişiyi uyaran kadın, canından oldu

Güncelleme:

Brezilya'da hafta sonu akşam vakitlerinde arkadaşlarıyla eğlenmek için bara giden bir çocuk annesi 37 yaşındaki kadın, bar çıkışı telefonda yüksek sesle konuşan kişiyi uyardı. Sarhoş olduğu ileri sürülen adam, kendisini uyaran kadını gözünü bile kırpmadan göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Brezilya'da korkunç bir cinayet olayı yaşandı. Bir çocuk annesi Fabills Felipe de Almeida, hafta sonu akşam saatlerinde iş yerinden çıkıp arkadaşları ile eğlenmek için bara gitti.

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Arkadaşları ile barın dışında oturduğu esnada, alkollü olduğu belirtilen 51 yaşındaki Eberson de Oliveira'nın telefonla yüksek sesle konuşmaya başladığını fark edince, adamı uyardı. Oliveira ve kendisini uyaran Fabills arasında sözlü bir tartışma başlarken, bu tartışma çok geçmeden yerini kavgaya bıraktı.

Brezilya'da telefonla çok yüksek sesle konuşan kişiyi uyaran kadın, canından oldu!

İKİ GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Fabills yerinden kalkıp Eberson'ın karşısına geçerek tokat atınca, adam elindeki bıçağını gözünü bile kırpmadan kadının göğsüne sapladı. Kanlar içinde kalan talihsiz kadın, hastaneye kaldırıldı. Hastanede iki gün boyunca yaşam savaşı veren kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Brezilya'da telefonla yüksek sesle konuşan kişiyi uyaran kadın, canından oldu!

KIZININ DOKTOR OLMASINI İSTİYORMUŞ

Hayatını kaybeden Fabills'in 20 yaşındaki kızı, annesinin kendisini çok zor şartlar altında büyüttüğünü ve sürekli kendisine ders çalışıp, doktor olmasını tavsiye ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Brezilya Çocuk Dünya Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (1)

Seçkin Gülten:

Kadın kadınlığını bilip edebi ile yaşar duran adama git küfür et tokat at sonu hazin bizim burada da kadınlar çok sataşık oldular sonları kötü olacak hanım hanım yolunuz da gidin saygı duyulsun

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title