Haberler

Doğanın Gizemli Canlılarına Turist İlgisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Wild Park'ın içinden görüntüler, - Tropik hayvanların görüntüsü, Doğanın gizemli canlılarına turist ilgisi- Antalya'da alternatif turizmi geliştirmek amacıyla kurulan ve dünyada ender görülen 70 tropik hayvanın bulunduğu Wild Park, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor- Yılan boyunlu kaplumbağa, timsah derili kaplumbağa, beyin dahil birçok uzvunu yenileyebilen "aksolotl" gibi canlıların yanı sıra çöllerin ve mağaraların gizemli dünyasının yaşatıldığı parkı, yıl boyunca 250 bin turist ziyaret etti SÜLEYMAN ELÇİN - Antalya'da alternatif turizmi geliştirmek amacıyla kurulan, 70 tropik hayvanın bulunduğu Wild Park'ı bu yıl 250 bin turist ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Wild Park'ın içinden görüntüler, - Tropik hayvanların görüntüsü, Doğanın gizemli canlılarına turist ilgisi- Antalya'da alternatif turizmi geliştirmek amacıyla kurulan ve dünyada ender görülen 70 tropik hayvanın bulunduğu Wild Park, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor- Yılan boyunlu kaplumbağa, timsah derili kaplumbağa, beyin dahil birçok uzvunu yenileyebilen "aksolotl" gibi canlıların yanı sıra çöllerin ve mağaraların gizemli dünyasının yaşatıldığı parkı, yıl boyunca 250 bin turist ziyaret etti SÜLEYMAN ELÇİN - Antalya'da alternatif turizmi geliştirmek amacıyla kurulan, 70 tropik hayvanın bulunduğu Wild Park'ı bu yıl 250 bin turist ziyaret etti.Yağmur ormanlarındaki vahşi hayat ile çöllerin ve mağaraların gizemli dünyasının yaşatıldığı, Antalya Akvaryum içerisinde yer alan parka gidenler Afrika'dan Amerika'ya, Avustralya'dan Amazon Ormanları ve Madagaskar'a kadar dünyanın farklı bölgelerinden getirilen nesli tükenme tehdidi altındaki hayvanları görme imkanı buluyor.Parkta, 70 teraryumda yılan boyunlu kaplumbağa, timsah derili kaplumbağa, beyin dahil birçok uzvunu yenileyebilen "aksolotl" gibi canlılardan oluşan yaklaşık 200 hayvan yer alıyor. Parka bu yıl getirilen yılan boyunlu kaplumbağa, timsah derili kaplumbağa ve Meksika kökenli bir tür semender olan "aksolotl", büyük ilgi görüyor.Bilim insanlarına kanser, sinir sistemi ve kalbe yönelik hastalıkların yeni tedavi yöntemleri için umut ışığı olan ve beyin dahil vücudunun çeşitli parçalarını ve uzuvlarını yenileyebilme yeteneğine sahip olan aksolotllar, dışarıdan bakıldığı zaman elleri ve ayakları bulunan balıklar gibi görüldüğü için dikkati çekiyor. - Dünyanın en zehirli hayvanlarıDünyanın en zehirli kara canlıları olarak kabul edilen ve boyları 2,5 santimetre olan ok kurbağaları ve gila canavarının da yaşadığı parkta, yaklaşık bir kilogram ağırlığıyla bufo marinus kurbağası, çin su ejderi, yakalı ejder kertenkelesi, çöl varanı, boyu 5 metreyi geçen piton ve anakondalar, boncuklu kertenkele, albino kobra yılanı, dünyanın en büyük örümcek ve akrep türleri ile kuş yiyen tarantulalar en fazla ilgi çeken hayvanlar arasında yer alıyor.Kentte alternatif turizmi geliştirmek amacıyla kurulan ve bu yıl 250 bin kişi tarafından ziyaret edilen Wild Park'a en fazla Alman ve İranlı turistlerin ilgi gösterdiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Antalya Afrika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title