Haberler

Diyarbakır Kasapoğlu Bu Coğrafyayı Çamurla, Çukurla Yönetmeye Kalktılar-2

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, HDP'li yöneticileri eleştirirken, Vatandaşa hizmet için seçilenler, bu coğrafyanın kadınına, gencine ihanet ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, HDP'li yöneticileri eleştirirken, Vatandaşa hizmet için seçilenler, bu coğrafyanın kadınına, gencine ihanet ettiler. Bu coğrafyayı çamurla, çukurla yönetmeye kalktılar dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde AK Parti'nin belediye başkan adayı Halit Aydın'ın seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla ile birlikte seçim koordinasyon merkezi önünde toplananlara otobüs üzerinden seslenen Bakan Kasapoğlu, Siz gönüllerimizdesiniz, kalplerimizdesiniz. Sizlere hizmet etmek, sizler için çalışmak bizim için ayrı bir onur, ayrı bir şeref demektir. Kumpasçıların ve terör örgütlerinin hedefi olmasına rağmen, birçok alanda devrimler gerçekleştirdik hamdolsun. Cumhurbaşkanımız öncülüğünde birçok devrim yaptık. Ekonomiden sağlığa, tarımdan sanayiye ve spora kadar pek çok alanda devrimler gerçekleştirdik. Elbette bunlarda yerel yönetimlerle yaptığımız işbirliğinin büyük payı var. AK Partili belediyelerimizin bunda büyük payı var dedi.

'HİZMET EDECEKLERİNE ÇUKUR KAZDILAR'

İsim vermeden HDP yönetimlerini eleştiren Bakan Kasapoğlu, AK Parti belediyeciliğini tercih eden kentlerin çok ciddi şekilde ilerlediğini ifade etti. Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti

Vatandaşa hizmet için seçilenler, bu coğrafyanın kadınına, gencine ihanet ettiler. Hizmet edeceklerine çukur kazdılar. Bu coğrafyayı çamurla, çukurla yönetmeye kalktılar. Sizlerin evlerinizi ve yuvalarınızı delik deşik ettiler. Gönüllerinizi delik deşik ettiler. İnşallah bundan sonra ki süreçte bu gönülden hizmetkar anlayışını sizler zirveye taşıyacaksınız. Biz buna inanıyoruz. Çünkü iki yıllık tecrübe sizler içinde çok ama çok değerli. Cumali Atilla'nın sadece 2 yılda Diyarbakır'da gerçekleştirdikleri büyük bir devrim, büyük bir fedakarlık örneğidir. Yine buradaki kayyum arkadaşımızın gerçekleştirdikleri apayrı bir özellik, apayrı bir dönüşüm. Ancak sizler bu dönüşümün, bu değişimin çok daha iyisini, çok daha güzelini hak ediyorsunuz. Çünkü sizler bizim umudumuzsunuz. Bu kadim coğrafya, bu eşsiz medeniyet bu birlikle, bu beraberlikle ilelebet payidar kalacak. Hiç kimsi bizi bölmeye, parçalamaya, buna niyet eden hiçbir odak buna muvaffak olamayacak inşallah. Sizlerin her biri bizler için çok değerli. Hiçbir gencimizi, hiçbir evladımızı bu ihanet çetelerinin uzağına düşürmemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Diyarbakır'a, Diyarbakır'ımızın ilçelerine, Dicle'ye, gençlerimiz için, evlatlarımız için, kadınlarımız için kazandırdığımız spor tesislerinin sayısını arttırmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi daha iyi yetiştirmek için bu coğrafyayı daha güçlü temsil etsinler, daha iyi rekabet etsinler diye gençlik merkezlerimizle, eğitim yuvalarımızla ışık saçmaya, onların gözündeki parıltıyı, aydınlığı arttırmaya devam edeceğiz. Bunları hamdolsun bu güne kadar hem Dicle'de, hem büyükşehirde Cumali başkanımızla, bakanlığımızın tüm imkanlarını siz kıymetli milletimizin emrine amade kılarak yaptık. İnşallah yeni projelerimizle, yerel yönetimlerimizle daha güçlü işbirliğiyle, birlik ve beraberlikle, gençlerimize, yarınlarımıza hizmet için beraber var olmaya devam edeceğiz.

Bakan Kasapoğlu, konuşmasında spor faaliyetlerine de önem verdiklerini ve bununla ilgili projeleri arttıracaklarını anlatarak, İnşallah yeni edebiyatçıları, yeni sanatçıların bu coğrafyada yetiştirmek için tüm imkanlarımızı sizlerin emrine sunacağız. 31 Mart'a çok az kaldı. 31 Mart'a kadar bizim çok çalışmamız lazım. Bu şebekeler, terörle, çukurla, çamurla bildiğiniz o malum odaklar boş durmuyorlar tabiki. Ancak sizler onları da tecrübe ettiniz. Onların ne olduğunu herkes gördü, tüm dünya biliyor. İnşallah bunu çok daha iyi anlatmamız lazım şeklinde konuştu.

Bakan Kasapoğlu, konuşmasının ardından beraberindekilerle ilçede düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Mehmet Kasapoğlu Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title