Haberler

Cumhurbaşkanı 'Önden Giden Atlılar' Paneline Katıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sapanca Güral Otel'de düzenlenen 'Önden Giden Atlılar' paneline katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sapanca Güral Otel'de düzenlenen 'Önden Giden Atlılar' paneline katıldı. Gül, Sakarya Üniversitesindeki akademisyenliği sırasında birlikte çalışma fırsatı bulduğu eski arkadaşları Numan Yazıcı, Ahmet Arıca ve Yusuf Aydın'ın anısına Sapanca Güral Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Gül'e eşi Hayrünisa Gül de eşlik etti. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ında katıldığı toplantıda katılımcılara dağıtılan Önden Giden Atlılar isimli kitapta 'Adapazarı'nda tanıdığım üç mümtaz şahsiyet' isimli giriş makalesini kaleme alan Gül, burada arkadaşları için "Üçü de bu toprakların çocuğu, üçü de idealist, üçü de ülkeleri için fedakarlıklarla dolu bir ömür yaşadılar. ve erken sayılabilecek bir yaşta aramızdan ayrıldılar" diye yazdı.

Gül ayrıca, "Dostların varlığını, Allah'ın insanoğluna verdiği en büyük zenginlik olarak kabul ederim. Dostluğun hiç eksilmeden, tükenmeden, hayat boyu ihtiyaç duyulan bir manevi ihtiyaç olduğunu hissederim. Yeryüzünde çok dostu olan insanların, pek az olduğu söylenir. Bu doğrudur. Ancak bu kanaatinde istisnaları vardır. İşte bu kitapta hep birlikte rahmetle andığımız 'Önden Giden Atlılar' olarak nitelendirdiğimiz üç arkadaşımız, geniş çevreleri kadar çok sayıda dost edinmiş az sayıdaki insanlardandır" şeklinde ifadeler kullandı.

Gül, panel çıkışında kendisine yaklaşan bir sünnet çocuğunu sevmeyi ihmal etmedi. Gül, daha sonra Sakarya'dan ayrılarak İstanbul'a gitti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Numan Yazıcı Sakarya Sapanca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title