Haberler

Çilingirle girdikleri evde ne var ne yok çalan dekolteli hırsızlar kamerada

Güncelleme:

Antalya'da çilingir yardımıyla girdikleri evden laptop, telefon ve 5 bin TL ile birlikte bir de kedi çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Evde sonradan fark ettikleri kamerayı da kırmaya çalışan dekolteli hırsızlar, polisler tarafından yakın bir noktada yakalandı.

Kepez ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki Elif Dağdelen, 5 gün önce sabah saatlerinde dairesinin kapısını kilitleyerek markete ekmek almaya gitti. İçeride uyuyan çocuğu olan Dağdelen bir süre sonra geri döndü ve kapı kilit göbeğinin yerinde olmadığını fark etti. Eşyalarının dağıtılmış ve güvenlik kamerasının kırılmış olduğunu gören Dağdelen, durumu polise bildirdi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, iki kadın hırsızı yakın bir noktada hemen yakaladı.

TELEFON, LAPTOP, 5 BİN TL VE KEDİYİ ÇALDILAR

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, polis, çilingire kapısını açtırıp girdikleri evden değerli eşyalarla İskoç cinsi kediyi çalan 2 şüpheliyi takibe aldı. Şüpheliler M.Ç.C. ve N.C'nin evinde çaldıkları kedi, telefon, laptop ve 5 bin TL müşteki Elif Dağdelen'e verildi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli kadınlar iddiaya göre, Elif Dağdelen'in evine gelerek şikayetini geri almasını söyleyerek genç kadının oğluyla tehdit etti. Bunun üzerine Dağdelen, bir kez daha iki şüpheliyi hakkında şikayetçi oldu.

Büyük korku yaşayan diş asistanı Elif Dağdelen'i 1 sene önce ayrıldığı eşi de yalnız bırakmıyor. İkili birlikte çocuklarını okula götürüp getiriyor.

Çilingirle girdikleri evde ne var ne yok çalan dekolteli hırsızlar kamerada

KAMERALAR SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Öte yandan hırsızlık anı ise an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, mini etekli dekolte giyimli iki kadının açılan kapıdan içeri girmeleri, etrafı incelemeleri, oyuncak köpekle kamerayı kapatmaya çalıştıkları görüldü. Evde rahat tavırlarıyla dikkat çeken iki hırsız, uyuyan çocuğun elinden telefonu alıp, orada oturup sohbet ettikleri gözlemlendi. Aldıkları telefonu karıştıran hırsızların, İskoç cinsi kediyi kucağına alıp sevdiği ve valizi açtığı anlar kameraya yansıdı.

"KAMERA KAYITLARINI PARÇALANMIŞ"

Elif Dağdelen, olayın iki gün önce sabah saatlerinde yaşandığını kaydetti. Sabah evinden markete gittiğini anlatan Dağdelen, "Evde çocuğum da uyuyordu, kısa bir süreliğine gittim. Geldiğim zaman kapımın kilit göbeğinin olmadığını gördüm. Hemen çocuk odasına gittim, evladım hala uyuyordu. Ama güvenlik kamerasının kayıtları parçalanmış eve zarar verilmişti. Kıyafetlerim ortada, beğendiklerini almışlar. Ayakkabımı bile çalmışlar. Yuvasındaki kedim yerinde yoktu. Hiçbir şeye dokunmadın durumu polise bildirdim" diye konuştu.

Çilingirle girdikleri evde ne var ne yok çalan dekolteli hırsızlar kamerada

'ŞİKAYETİNİ GERİ AL' DİYEREK TEHDİT ETTİ

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polislerin şüpheliyi yakın bir noktada yakaladığını bildiren Dağdelen, "İki şüpheli kızların evinden kedimi, eşyalarımı alıyorlar. Laptop, telefonlar, param polis merkezinde teslim edildi. Kızlar gözaltına alınıyor ama sonra serbest bırakılıyor. Hemen bu kızlar tekrar kapıma gelip, "Şikayetini geri çek, yoksa çocuğun okula gidiyor, onu rahatsız ederiz, şikayetini geri çek" diyorlar. Geri çekmeyeceğimi söyledim ve yeniden polise ifade verdim" dedi. Dağdelen, hırsızların uyuyan çocuğunun yanına yaklaşması ve elinden cep telefonunu almasının kendisini çok etkilediğini kaydetti.

"BÖYLE ŞAPŞAL HIRSIZ OLAMAZ"

7 aydır beslediği kedisinin bile çalındığını ifade eden Elif Dağdelen, "Ben diğer eşyalarımı geri alabilirim. Çocuğuma bir şey olabilirdi. Kedimi götürdüler. Bunların peşini bırakmayacağım. Böyle şapşal hırsız olamaz. Evde güvenlik kamerasının olduğunu sonradan fark ediyorlar. Kamerayı kırmaya çalışıyorlar. İstersen götür kamerayı, ben yine izleyebiliyorum. Böyle şapşal hırsızlar olamaz" dedi.

"KOMEDİ GİBİ HIRSIZLIK"

Özellikle uyuyan çocuğunun elinden cep telefonunun alınmasına çok üzüldüğünü anlatan Dağdelen, kapısını hırsızlara açan çilingir görevlisine de tepki gösterdi. Çilingir görevini eksik yapması nedeniyle hırsızların evine girebildiğini dile getiren Dağdelen, "Çilingir öyle gelip kapıyı açıp gidemez. Hırsız kızlar hareketlerinden belli ediyor kendilerini. Şüphelenebilirdi. Böyle komedi bir hırsızlık olmaz. Oyuncak köpekle ile kamerayı kapatıyor.

Çilingirden de şikayetçi olacağını ifade eden Dağdelen, onun yaptığı hata nedeniyle bugün oğlu ve kedisinin yanında olmayabileceğini belirtti.

"ÇİLİNGİRLER HIRSIZLARIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR"

Hırsızların hem elini kolunu sallaya sallaya dışarıda olduğunu hem de kendisini tehdit edebildiğini dile getiren Dağdelen, "Bu benim başıma geldi başkalarına gelmesin. Çilingir arkadaşlar, en azından kira sözleşmesine bakın, ev sahibi ile görüşün, kapıcı, yada yönetici, komşuya sorun. Emin olduktan sonra kapıyı açın. O zaman hırsızların işini kolaylaştırıyorlar. Ben kapımı kilitlemişim beş dakika ekmek almaya gidip gelemez miyim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

uCube :

Kızlar escort belli. Bu arada evde zaten para olduğunu bildiği için girmişler yani tanıdık birileri. Bu arada ev sahibi 10 dakika için, markete gitmiştim demiş. 10 dakika içinde o kapının göbeğini çilingir sökemez. Yani 10 dakikadan geç gelmişsin belli, bir de çocuğu uyutarak gitmişsin nasıl annesin anlamadım. Kızlar içeride zaten takılmışlar, sen ise röportaj'da 10 dakika diyorsun. ;))

72
23
yanıtYanıtla
özgür:

işte toplumumuzda kadına bakış açısı. bir erkek çilingir çağırıp kapı açtırmak istese kendi evi bile olsa polis çağırın der. ancak kadın olduğunda her kapıyı açıyorlar sorgusuz sualsiz. çilingire hapis cezası gerekiyor.

41
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Çilingir zaaf göstermiş. Sorgulamadan kapı açılmaz

yanıt5
yanıt0
Başkan Ünsal:

Bence cilingirciyi de tutuklamak lazim ben eve cilingirci cagirdim arkadas iki tane komşuma sordu bu evdemi kaliyor diye yetinmedi üst kata çıktı oraya da sordu demek ki cilingirci de işin icinde

40
2
yanıtYanıtla
cemal68:

çilingircinin neden kapıyı açtığı belli oluyor:))

40
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Hırsızları haydutları serbest bırakan sayın savcılar, şahit oluyoruzki kanunlarda siyasetçilere ve yönetenlere oy veren vatandaşları koruyan bir durum yok.Peki sizlerde Vicdani, insani kararlarla suçluları tutukkayacak yetki yokmudur !

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title