Haberler

Çıkan Yangında Evlerini Kaybeden Aileye Yeni Ev Yaptırıldı

Yeşilyurt Belediyesi, Dilek Mahallesi Başpınar Caddesinde ikamet ettikleri evleri yanan ve oturulamaz hale gelen Halil Kılıç ve ailesine yardım eli uzattı.

Yeşilyurt Belediyesi, Dilek Mahallesi Başpınar Caddesinde ikamet ettikleri evleri yanan ve oturulamaz hale gelen Halil Kılıç ve ailesine yardım eli uzattı. Yeşilyurt Belediyesi, evleri yanan aileye tek katlı müstakil ev yaptı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatı ile harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yeşilyurt Belediyesi Şirketi İŞGEM ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, yangından dolayı kullanılamaz hale gelen evde ortak bir inceleme yaparak, eksiklikleri rapor haline getirdiler.

Çıkan yangından dolayı kullanılmaz hale gelen ev alınan karar ile yıkıldı. Evin yerine tek katlı müstakil bir ev yapılarak Halil Kılıç ve ailesine teslim edildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Mahalle Muhtarıyla birlikte Halil Kılıç'ın ikamet ettiği evi ziyaret ederek aile fertleriyle sohbet etti. Başkan Polat yanında getirdiği hediyeleri aile fertleri ve çocuklara takdim etti.

"Başkanımızdan Allah razı olsun"

Halil Kılıç ve aile fertleri, zor durumdayken kendilerine yardım eli uzatan Yeşilyurt Belediyesine ve Başkan Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerini sundular.

Yapılan yardım ve çalışmalar hakkında memnuniyetini dile getiren Halil Kılıç, "İki katlı evimiz çıkan yangında tamamen yandı ve oturulamaz hale geldi. Muhtarımızın yönlendirmesiyle Yeşilyurt Belediyesine yardım başvurusunda bulundum. İmdadımıza Yeşilyurt Belediyesi yetişti, Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Bize yeniden bir ev kazandıran, yolumuzu güzelleştiren Belediye Başkanımızı evimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz, Rabbim işlerinde kolaylıklar versin" ifadelerini kullandı.

Halil Kılıç'ın eşi ise, "Bu zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan Başkanımız ve ekibine ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın desteğiyle güzel bir eve kavuştuk, çok mutluyuz, Allah razı olsun" dedi.

Polat, "İhtiyaç sahibine yardım elini uzatırız"

Yanan evin sahibi Halil Kılıç ve aile fertlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, Yeşilyurt'ta ihtiyaç sahibi olan her vatandaşa yardım elini uzatmaya devam ettiklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her daim yanlarında olduklarını aktaran Belediye Başkanı Polat, "Dilek Mahallesinde yaşayan Halil Kılıç ile aile fertlerinin ikamet ettiği evde yangın felaketi yaşandı. Ekiplerimizin burada yaptığı incelemelerden sonra kullanılamaz ve oturulamaz duruma geldiği yönünde rapor tutulan iki katlı evin yıkılarak yerine yeni bir ev yapılması kararı alındı. Aile fertlerinin imkanları da evi yaptırmaya müsait olmadığından sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürmesini sağlamak için belediyemizin imkanları ile evi yaptırdık. İki oda bir salon şeklinde aile fertlerine teslim ettiğimiz evimiz çok güzel olmuş, güle güle otursunlar. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, İŞGEM şirketimiz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın ortak çalışması neticesinde evimizi hazır hale getirdik ve anahtarı teslim ettik. Aile fertlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yenilenen evlerinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyorum. Rabbim böyle sıkıntıları bir kez daha yaşatmasın. Kendilerini ziyaret ettik, herkesin mutlu olduğunu görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Yeşilyurt'ta vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa mutlu oluruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacı Uğur Polat Halil Kılıç Yeşilyurt Başpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title