Haberler

CHP Uşak Teşkilatı, Ali Erdoğan'ı Bağrına Bastı

1 Kasım Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına start veren CHP Uşak parti binasında adaylarını üyelerle bir araya getirdi.

1 Kasım Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına start veren CHP Uşak parti binasında adaylarını üyelerle bir araya getirdi.

Hareketli günler yaşayan CHP Uşak teşkilatında dün aday tanıtımına yarım saat kala 3. Sıra adayı İsmet Akın gerekçesini sunarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından CHP Uşak İl Başkanı geri kalan 2 aday ile partilerin karşısına çıkarak seçim süreçleri hakkında konuşma yaptılar.

Uşak'ta 1999 - 2004 MHP ve 2009 - 2014'de yine MHP ile belediye başkanlığını kazanan, son 4 yılını bağımsız olmak üzere farklı 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ali Erdoğan'ın ismi 2014 yerel seçimleri öncesi CHP'de gündeme gelmişti ve partide adeta yer yerinden oynamıştı. Bu gelişmeler üzerine, 1 Kasım seçimleri öncesi aday başvurusu süresinin son günü olan 18 Eylül günü CHP Genel merkezinden yapılan açıklamayla CHP Uşak 'ın 2. Sıra adayının Ali Erdoğan olduğu açıklandı ve Uşak siyasetinde bomba etkisi oluşturdu. 2014 yerel seçimlerinde Uşak merkezde hezimete uğrayan CHP Uşak bu sefer seçimlerde iddialı olmak için Ali Erdoğan'ın adaylığına tepki göstermezken dünde parti binasında alkışlarla Ali Erdoğan'ı bağrına bastı.

Parti il binasında yapılan açıklamalardan sonra konuşma yapan Ali Erdoğan, bir buçuk yıllık aradan sonra CHP'de siyasete dönmenin heyecanını yaşadığını dile getirdi. Erdoğan, "CHP Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti ve CHP Uşak Milletvekili Özkan yalım'ın isteği ile siyasete geri döndüm. Benim öyle sanıldığı gibi blok oyum yok. Sadece bir oyum var. Oylar sokaklarda köylerde kısaca vatandaşın elinde. Bugünden itibaren gece gündüz çalışarak bu oyları alacağız. CHP Türkiye'de birinci parti olacaktır. Uşak'ta da en az 2 milletvekili çıkaracaktır" dedi.

Bir gazetecinin, "Atatürk'e saygısızlık yaptığınız söyleniyor. Şimdi Atatürk'ün partisinden aday olacaksınız" şeklinde söylemine de önce üzerinde Atatürk deseni olan kravatını gösteren Erdoğan, "Atatürk'ün Uşak'a ilk dikilen büstünü bir okul mahzeninden çıkararak Kent Müzesine koydum. "Cumhuriyeti Böyle Kazandık" fotoğrafını ilk olarak gündeme 2009 yılında ben taşıdım. İsmetpaşa Caddesine onun büstünü ben diktim. Başkaları kaldırdı. Onlara soracaksınız. Ben laf değil iş yaptım. İşe bakmak gerek" yanıtını verdi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ali Erdoğan İsmet Akın Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title