Haberler

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran Projelerini Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, düzenlediği toplantıda bazı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, düzenlediği toplantıda bazı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Toplantıda CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Orhan Korkmaz ve Kazım Er ile CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ünsal Bakar'da bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya genelde basının iktidarın etkisi altında kaldığını, halka ulaşmakta en etkili yolun yerel basın olduğunu söyledi. Akkaya, toplantıya katılan basın mensupları ve köşe yazarlarına teşekkür etti.

Yaklaşık 15 gündür seçim çalışmalarına başladıklarını bu süreçte ilk olarak partisi CHP'nin yönetim kadrolarıyla iyi bir sinerji yarattıklarını söyleyen CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, belediyecilikte çıtayı yükseltmek ve daha ileriye taşımak için aday olduklarını söyledi. Söke'yi kucaklayacak bir meclis yapısı üzerinde çalıştıklarını belirten Süleyman Toyran, göreve gelmeleri halinde ulaşılabilir ve halkla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyledi. Hizmet alanlarını 49 mahalle olarak gördüklerini ve projelerini bu yönde geliştirdiklerini söyleyen Süleyman Toyran, başkan olması halinde gerçekleştirmeyi düşündüğü bazı projelerini de başlıklar halinde sıraladı. Toyran konuşmasında, hizmetlerin alımı yönünden Büyükşehir Belediyesi ile Söke'nin aynı partinin göreve gelmesinin öneminin altını çizdi.

"OSB VE ÜNİVERSİTE ÖNCELİĞİMİZ"

Belediyeciliğin rutin işlerin yanında sosyal hayatın gelişmesi ve istihdamın arttırılmasına yönelik projeler üretmeyi gerektirdiğine dikkat çeken Süleyman Toyran, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin tamamlanmasının öncelikli projelerinden olduğunu söyledi. Söke'de son yıllarda gelişen okullaşmanın yani fakülte binalarının yapılmasının da öncelikleri arasında olduğunu belirten CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, "Bugün Söke'de bulunan 2 bin 800 öğrencinin katkısı gözle görülür hale geldi. Fakülte binalarıyla hedef 10 bin öğrenciydi. Mimarlık Fakültesi için ayrılan 9 bin m2'lik alanı kapsayan yeni fakülte binası ve alanının bitirilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Süleyman Toyran; kapalı veya yeraltı otoparkların yapımı, yeni otogar yapımı, her belde ve köye (Büyükşehir ile mahalle olan) spor ve kültür alanlarının yapımı, Söke Çayı'nın düzenlenmesi, Kemalpaşa Mahallesi Projesinin devamı, mezbaha yapımı, Aydın Belediyesi'nin 'Aydın Belediyesi Hizmet Ağı' AYBA adıyla başlattığı sosyal yardımların Söke'de de yapılması gibi projeleri gerçekleştireceklerini söyledi.

"SEÇİMİ ALMAK İÇİN HERŞEY MÜBAH OLMAYACAK"

Seçim sürecinde seviyeli bir kampanya yürüteceklerini belirten CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran,"Seçimi kazanmak için herşey mübah olmayacak. İlkeli ve seviyeli bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Bel altı vurur şekilde bir anlayış içinde olmayacağız. Her partinin adayının amacı aynı. Kim seçilirse seçilsin Söke için hizmet vermek üzere aday oldu" dedi. Aydın Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun 'Aydın ve Söke'yi Uçuracağız' sözlerini hatırlatan Süleyman Toyran; "Bu uçuşun kanat çırpınışında bizimde katkımız olursa mutlu olacağız" diye konuştu.

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, konuşmasının ardından basın mensupları ve köşe yazarlarından gelen soruları yanıtladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Süleyman Toyran Aydın Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title