Haberler

CHP'li belediyenin festivaline neden katılmadı? Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince'nin sponsorluğundan rahatsızlık duymuş

Güncelleme:

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yörük Festivali'ne Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı belirtilmişti. Ancak festivale katılmaktan vazgeçen Kılıçdaroğlu'nun, FETÖ'den yargılanan ve beraat eden iş insanı Fettah Tamince'nin sponsorlar arasında olmasından rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle festivale gitmediği öne sürüldü.

"Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali" CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendi.

KILIÇDAROĞLU'NUN DA KATILACAĞI BELİRTİLDİ

Festivalin gala gecesinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da hazır bulundu. CHP Antalya İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hemşerilerine attığı toplu SMS mesajında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da festivale katılacağı duyurulmuştu. Ancak Kılıçdaroğlu açılışa gelmedi, mesaj göndermekle yetindi.

CHP'li belediyenin festivaline neden katılmadı? Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince'nin sponsorluğundan rahatsızlık duymuş

TAMİNCE'NİN SPONSORLUĞUNDAN RAHATSIZLIK DUYDU

T24'te yer alan habere göre; Kılıçdaroğlu'nun festivale gitmekten son anda vazgeçtiği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'den yargılandığı davalarda hakkında hem beraat hem de takipsizlik kararı verilen iş insanı Fettah Tamince'nin de sponsorlar arasında olmasının rahatsız olduğu öne sürüldü.

CHP'li belediyenin festivaline neden katılmadı? Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince'nin sponsorluğundan rahatsızlık duymuş

KARARI, PARTİ TABANINI DÜŞÜNEREK ALDI

Vatandaşların geçim zorluğuna dikkati çekmek için evinde bir hafta elektriksiz oturan CHP liderinin, festival için yapılan yüklü harcama ve sponsorlar arasında yer alan bazı kuruluş ve firmaları öğrenince, parti tabanında oluşan rahatsızlığı dikkate aldığı ileri sürüldü.

CHP'li belediyenin festivaline neden katılmadı? Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince'nin sponsorluğundan rahatsızlık duymuş

Kaynak: T24




Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Muhittin Böcek Gültekin Uysal Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

Faik Celep:

bu haraket herşeye bedeldir.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title