Haberler

CHP İl Başkanı Kök, Can'ı Ziyaret Etti

Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Alanya'nın Mahmutlar Belediye Başkanvekili Murat Can'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet

Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Alanya'nın Mahmutlar Belediye Başkanvekili Murat Can'ı makamında ziyaret etti.

Partililerle önce CHP Mahmutlar Belde Teşkilatı'nı ziyaret eden İl Başkanı Devrim Kök'ü burada Mahmutlar Belediye Başkanvekili Murat Can, belediye meclis üyeleri, CHP Mahmutlar Belde Başkanı Ahmet Asil ve partililer karşıladı. Belde teşkilatında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Devrim Kök, "Hiçbir demokratik ülkede bu kadar çok gözaltı yaşanmamıştır, tabii ki bir suç varsa kaçınılmazdır. Zaten ortada suçlu birisi varsa biz de bunun arkasında olur ve parti olarak gerekeni yaparız. Zaten biz milletvekillerinin dokunulmazlığı kalksın diye meclise önerge veren partiyiz.Mahkeme tarafından suçluluğu kanıtlanıncaya kadar bir belediye başkanı içerde tutulmamalıdır. Elbette suçu varsa gereği yapılacaktır buna itirazımız yok. Ak Partili hatırı sayılır hiçbir belediye başkanı için bugüne kadar bir dava açılmamıştır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a yönelik bir saldırı olmuştur ve ifadesi alınmıştır. Biz gocunmuyoruz çünkü belediye başkanımıza güveniyoruz. Akaydın'ın adı eğri büğrü işlerle hiçbir zaman anılmamıştır" dedi.

Parti binasının ardından belediye binasına geçen İl Başkanı Devrim Kök ve beraberindekiler Murat Can'ı makamında ziyaret ettiler. Can'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Devrim Kök, "Can arkadaşımız da genç ve dinamik. Bu görevi en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum" dedi.

Göreve yeni seçilen Murat Can ise, "Son iki hafta içerisinde meydana gelen olaylar kimsenin istediği bir şey değildi.Yaşanan bu olaylar nedeni ile biz de üzüldük. Nihayetinde

devlet görevinin devam etmesi gerekir. Meclis üyesi arkadaşlar bir lütufta bulundular. Bu göreve bizi uygun gördüler" şeklinde konuştu. Can, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi DEVRİM KÖK Murat Can Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title