Haberler

CHP Foça'ya Teşekkür Ziyareti

Genel seçimlerdeki başarısından dolayı CHP heyeti ile birlikte CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer’i ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ”İzmir Foça’ya benzesin, Türkiye de İzmir’e“ dedi.

Genel seçimlerdeki başarısından dolayı CHP heyeti ile birlikte CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'i ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "İzmir Foça'ya benzesin, Türkiye de İzmir'e" dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekilleri İzmir Musa Çam ve Kamil Okyay Sındır ile milletvekili adayları Ülkümen Rodoplu, Nurgül Uçar Aktuğ, Ali Kemal Elitaş ve Nevzat Kavalar, genel seçimlerdeki başarısından dolayı CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, "Anlımızın akıyla seçimleri atlattık" diye konuştu. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da "İzmir Foça'ya benzesin, Türkiye de İzmir'e" dedi.

"İYİ Kİ FOÇAMIZ VAR"

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise şunları söyledi: "Foça, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir'deki kalelerinden biridir. İyi ki Foçamız var. Bunu hem mahalli seçimlerde hem de genel seçimlerde göstermiş oldunuz. Aldığınız oy oranıyla Türkiye'deki ilk ilçelerden birisiniz. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Özellikle kadınlara ve gençlere teşekkür ediyorum. Onlar olmazsa bu parti ayakta duramaz. Tüm kadınlarımızın ellerinden öpüyorum. " - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title