Haberler

CHP Düzce İl Başkanlığına, Haluk Kadri Demir seçildi

Güncelleme:

CHP Düzce İl Başkanlığı Olağan Kongresi'nde, başkanlık yarışını Haluk Kadri Demir kazandı.

CHP Düzce İl Başkanlığı Olağan Kongresi'nde, başkanlık yarışını Haluk Kadri Demir kazandı.

Kızılay Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrede, mevcut başkan İlhan Duru aday olmazken, seçimde 4 liste yarıştı.

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, yaptığı konuşmada, kongrelerin partileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Düzce İl Kongresinde 4 adayın yarıştığını ve adayların tümünün parti içinden çıktığını belirten Emecan, şöyle konuştu:

"Onlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Aslında 4 adayın çıkması çok güzel bir demokrasi örneği. Düzce'de 4 adayın çıkmış olmasının bence başka bir anlamı da var. Demek ki artık Düzce'de CHP olarak umut olmaya başladık. Gerçekten bu çok önemli. Partimiz, örgütümüz kendine daha fazla güvenmeye başlamış ki arkadaşlarımız da bugün bu yola çıkmışlar. Bu anlamda da adaylarımızı kutluyorum. Yolları açık olsun. Kim kazanırsa kazansın Türkiye kazanacak, CHP kazanacak aslında demokrasi kazanacak."

Konuşmaların ardından 149 delegenin143'ünün oy kullandığı seçimde Haluk Kadri Demir, 66 oy alarak il başkanlığına seçildi.

Sandıktan diğer adaylar Ali Haydar Yılmaz'a 43, Özcan Dağıstanlı'ya 26 ve Ahmet Ölmez'e 7 oy çıktı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

Kongreye CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, diğer siyasi partilerin il başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Kızılay Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title