Haberler

Çiçek: Ülkemizi İki Sahte İmamın Çatışma Alanı Olmaktan Kurtarın

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun dün katılım rozeti taktığı Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarından Dursun Çiçek, "Ülkemizi iki sahte imamın çatışma alanı olmaktan kurtarın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında katılım rozeti taktığı Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, CHP'den İstanbul 2'nci bölgeden milletvekili aday adaylığı için seçim çalışmalarını Anıtkabir'de bir dakikalık saygı duruşu ile başlattığını açıkladı.

Çiçek, "CHP'den çürük elma çıkmaz. Milletvekili adayı olduk, bürokratik engellerle adaylığımızı engellemeye çalışıyorlar. 31 Mart 2015 tarihinde görülecek Balyoz davasında mahkemeden beraat kararı bekliyoruz. Ülkemizi iki sahte imamın çatışma alanı olmaktan kurtarın. Bunun için iktidarın değişmesi lazım" dedi.

SAYGI DURUŞU İLE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

'İrticayla Mücadele Eylem Planı' başlıklı belgede ıslak imza tartışmaları ile gündeme gelen, Ergenekon davasında ağırlaştırılmış ömür boyu, Balyoz davasında ise 16 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek, CHP'den milletvekili aday adaylığı çalışmalarını Anıtkabir'de Atatürk'ün mozalesi önünde bir dakikalık saygı duruşunu ile başlattığını belirti.

"ÜLKEMİZİ İKİ SAHTE İMAMIN ÇATIŞMA ALANI OLMAKTAN KURTARIN"

Seçimlerde başarılı çıkmak için var gücüyle çalışmalara Ankara'da Anıtkabir'den başlattığını belirten Çiçek, "Milletimize şunu söylemek istiyorum. Ülkemizi iki sahte imamın çatışma alanı olmaktan kurtarın. Bunun için iktidarın değişmesi lazım. CHP'yi iktidara getirsinler, MHP ile de olur. Devletteki bu çürümeyi, yozlaşmayı, bu çıkar çatışmalarını önlemek için iktidarın değiştirilmesinden başka çaresi yok" diye konuştu.

"BİR AN ÖNCE BU KUMPAS DAVALARINI TEMİZLEYİN"

Çiçek, "Dursun Çiçek, biliyorsunuz Ergenekon-Balyoz gibi kumpas davalarında milli sanık yapılan, bu F tipi veya paralel yapının hedef aldığı masum askerlerden biri. Bu mücadele her boyutta devam ediyor. 31 Mart 2015 tarihinde Balyoz davasında mahkemeden beraat kararı bekliyoruz. Bilirkişi raporları geldi, tanıklar dinlendi, hepsi lehimize. Yıllardır savunduğumuz doğruları tekrar ettiler. Ergenekon davası 22 dosyanın karışımı ile karışık bir dosya. Başsavcılıkta Temmuz 2014'den beri bekliyor. Daha savcı bile görevlendirilmemiş. Bizim bu süreçte masumiyetimizi geri istememiz haklı sebebimiz. Bu nedenle özellikle hakim ve savcılara sesleniyoruz, akıl ve vicdan sahibi savcılara sesleniyoruz. Bir an önce bu kumpas davalarını temizlesinler, beraatımızı geri versinler. Masumiyetimiz geri teslim etsinler. Sicil kayıtlarının silinmemesi nedeniyle milletvekili aday adaylığı gibi konularda sıkıntılar yaşıyoruz. Milletvekili aday adayı olduk, halen adaylık önünde engeller çıkarılmaya çalışılıyor. Bütün millet masum olduğumuzu bildiği halde bürokratik sorunlarla uğraşıyoruz. Bu kapsamda Atamızı ziyaret ve CHP Grup Toplantısına katılmak için Ankara'ya geldim. İstanbul CHP'den 2'nci Bölge milletvekili aday adayıyım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Dursun Çiçek Anıtkabir İstanbul Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (121)

ankaralı:

dursun çiçek yıllarca bu milletin imkanlarından yararlandın bu milletin parasını yedin inşallah boğazına durur yalakalık yapmayacaksın arkadaş bu chp liler chp ye katılanlar hepiniz seçmecemisiniz hepiniz çarkçı sınız ne kadir bilyorsunuz nede kiymet sizlerei bu millete haval ediyorum millet sizin belanızı verir . . . .

48
13
yanıtYanıtla
ABMobil-IOS:

Memlekette hiçmi adam bulamadınız

3
41
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN:

SEKSEN yıldır ülkenin önüne takoz olanlara iktidar yok.

17
25
yanıtYanıtla
ORHAN:

BOZUK ZİHNİYET BOZUK DÜZEN. BİRDE DERLER ASKER SİYASET YAPMAZ EMEKLİ OLUR OLMAZ KOŞUN PATİLERE BAKSANA ADAM DOĞUŞTAN CHP Lİ. DEMEK Kİ GÖREV YAPTIĞI ZAMAN DA SİYASET GÜTMÜŞ. BAŞI KAPALI EŞİNDEN DOLAYI, CUMA NAMAZINA GİTTİ DİYE FİŞLEYİP MESLEKTEN ATTIĞINIZ YÜZLERCE PERSONELİN İKİ ELİ YAKANIZDA CHP KURTARAMAZ SİZLERİ. ALLAH BÜYÜKTÜR.

21
15
yanıtYanıtla
yorum46Mobil-ANDROID:

dursun çiçek milletin vekili olacakmış sen olsan olsan darbecilerin vekili olabilirsin bu kafayla hayal bile edemezsiniz milletin vekilligini

16
18
yanıtYanıtla
benMobil-ANDROID:

dursun bak kendini zor attın.dışarı dikkat et kendine

19
14
yanıtYanıtla
efe yilmazMobil-ANDROID:

chp bir şansı hakediyor mutlaka iktidar ın yaptıkları ve yapacağı yolsuzluk lar ortada

21
7
yanıtYanıtla
TEVFİK:

CHP doğru yapmış bu komutanımızda zaten düzgün ve suçsuz bir insandı akpli takiyecilerin karalamalarının kurbanı oldu

16
7
yanıtYanıtla
TOLGA:

yaşasın Cumhuriyet yaşasın Laiklik yaşasın Çağdaşlık

11
12
yanıtYanıtla
efe yigitmobilWeb@haberler.com:

Dursun çiçek cemaatin tokatini yedikten sonra cemaatle işbirliği yapan chpnin mi yaninda şimdi, karakterin de bu kadarı, pes

6
16
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title