Haberler

Çerkezköyspor Başkanı Korkmaz: "İkinci Yarı İçin 2 Ocak'ta Antalya'da Kampa Gideceğiz"

Hafta sonunda evinde Vefaspor'la 1-1 berabere kalarak ligin ilk devresini 4 puanla son sırada tamamlayan Çerkezköyspor'da Başkan Ahmet Korkmaz basın açıklaması gerçekleştirdi. Vefaspor karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Korkmaz, son dakikalarda bulduğu golle ilk devreyi bir puanla kapattıkları içinde mutlu olduklarını kaydetti.

Takımın 2 Ocak'ta Antalya'da kamp yapacağını kaydeden Korkmaz "Güzel bir kamp dönemi geçirip ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. 2 Ocak'ta Antalya Side'de kampımız başlıyor. 2 Ocak tarihine kadar çalışmalarımızı Çerkezköy'de sürdüreceğiz. 12 Ocakta da Çerkezköy'e dönüş yapacağız" dedi.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 13.hafta karşılaşmasında Vefaspor ile berabere kalan Çerkezköyspor'da Başkan Ahmet Korkmaz basın mensupları ile bir araya geldi. Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği haftalık basın toplantısında ligin ilk yarısının son hafta karşılaşmasında Vefaspor maçını değerlendirdi. Kulüp binasında düzenlenen toplantıda Kulüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından da hazır bulundu. İlk yarıyı kazasız belasız bitirdiklerini bildiren Korkmaz "Ligin son iki karşılaşmasında yapmış olduğumuz hoca değişikliği takımı farklı bir kimliğe büründürdü. Son iki maçta yapılan mücadele ve kazanma hırsı takımın motivesini de üst düzeye çıkarmıştır. Ne kadar da son iki maçta bir puan alınmış olsa da sahadaki mücadele, istek ve azim gerçekten bizleri umutlandırdı ve sevindirdi" ifadesini kullandı.

"İYİ OYUN OYNADIK"

Karşılaşma hakkında da açıklamalarda bulunan Korkmaz Vefaspor karşılaşmasına çok iyi başladık. Güzel bir havada ve iyi bir seyirci kitlesiyle karşılaşma da etkili bir oyun ortaya koyduk. Karşılaşmanın 1.dakikasında Gökhan Küçük ile yakaladığımız pozisyonu değerlendiremedik. Maçın ilerleyen bölümlerinde ise Zülküf Ertem ile yakaladığımız net pozisyonlardan boş döndük. İlk yarı Vefaspor'un sağ çaprazdan ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruştan gelen hava topunda yalnız bırakılan bir hücum oyuncu ve kalemizde golü gördük. Bu sonuçla da ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise Zülküf'ün, Gökhan Küçük'ün ve Ethem'in müsait ve net pozisyonlarda gol vuruşlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın son 15 dakikasında konuk ekip ikinci sarıdan kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. Maç bitimine kadar tek kale bir maç izledik. Sonucunda 93.dakikada yine rakibin bize atmış olduğu gol gibi serbest vuruştan Oğuz Kaptan'ın ceza alanı içinde vurduğu kafa vuruşuyla aradığımız gole ulaştık. Karşılaşmanın sonunda maalesef bir puanla yetinmiş olduk. Gönül isterdi ki evimizde ilk üç puanımızı alalım ama olmadı. Oynanan mücadele gerçekten ikinci yarı için bizleri umutlandırdı. Vefaspor karşılaşmasına da büyük eksiklerle çıktı. Sonuç değiştirecek futbolculardan yoksun çıksak da oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar" dedi.

"KAMPA GİRECEĞİZ"

Takımın 27 Ocak Cuma gününe kadar izinli olduğunu ifade eden Korkmaz "Teknik ekibimizle yapacağız toplantının ardından sezonun ilk devresinde performansında yeterlilik görmediğimiz arkadaşlar ile yollarımızı ayıracağız. Perşembe günü de kendilerine tebliğ edeceğiz. Gidecek futbolcuların yerine gerek teknik ekibimiz gerekse bizler arayışlarımız devam ediyor. Görüştüğümüz futbolcular var. İnce eleyip sık dokuyoruz. Bu eksik mevkilere Cuma günü çalışmaya başlayıncaya kadar transferlerimizi büyük ölçüde gerçekleştirmiş olacağız. Kamp sürecinde gerek kamptaki takımlardan gerekse takip ettiğimiz arkadaşlarla tamamlayacağız. Güzel bir kamp dönemi geçirip ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. 2 Ocak'ta Antalya Side'de kampımız başlıyor. 2 Ocak tarihine kadar çalışmalarımızı Çerkezköy'de sürdüreceğiz. 12 Ocakta da Çerkezköy'e dönüş yapacağız" dedi.

Kamp döneminin takım için verimli geçeceğini kaydeden Korkmaz " Antalya kampının ardından Çerkezköy'e iyi bir takım ile döneceğimize inanıyorum. Ligin ikinci devresine düşmemek adına sonrasında da Tekirdağ'ın üzerinde tamamlamak için bir mücadeleye başlayacağız. Bu kamp ve kamp malzemeleri imkanını bizlere sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Bu bizim için çok önemliydi. Hem takımın morali açısından hem de Çerkezköy de yeterli çalışma alanlarımız yoktu. Son günlerde takımın kamp yapmaması yönünde çeşitli söylemler yer alıyordu. Tabi ki bunları söyleyen arkadaşların niyetlerinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun futbolcularımızın arkadaşlık, birlik ve beraberlik olma adına bu kampa ihtiyaçları var" diyerek konuşmasını tamamladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Korkmaz Çerkezköy Antalya Side Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (1)

kızılpınarhaberler.45@hotmail.com:

Be kardeşim ne kadar açmışsınız baban gibi sonuç kötü olsada sen diyorsun ki takımı antalya ya kanpa götüreceğim basının karşısına çıkıyorsun bence sen babanla beraber kanpa girin çünki 3ay sora süreniz ve misyonunuz bitiyor zaten kızıl pınarın tarlaları satılmasa sende oralarda olamazdın ama ALLAH BÜYÜK ,,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title