Haberler

Cemre Kemer anne oldu! Kızına "Karla" ismini verdi

Güncelleme:

Bir dönemin popüler müzik grubu 'Hepsi'nin üyelerinden Cemre Kemer, anne oldu. Doğum sonrası eşi ve bebeğiyle aile pozunu paylaşan Cemre Kemer, kızına Karla adını verdi.

Aralık 2020'de Emre Medina ile evlenen Cemre Kemer, annelik sevinci yaşadı. Kemer, ilk bebeğini dün kucağına aldı. 36 yaşındaki Kemer, doğum sonrası Emre Medina ve kızıyla mutluluk pozu verdi. Pozu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yayınlayan Cemre Kemer, kızına 'Karla adını verdi.

KARLA NE DEMEK?

Karla isminin kökeni Almancadır. Karla, özgür ve güçlü anlamına geliyor.

Cemre Kemer anne oldu! Kızına verdiği isim dikkat çekti

BEBEĞİ İÇİN EVİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Eşi ile boğazına sıfır olan bir evde yaşayan Cemre Kemer, geçtiğimiz aylarda bebeğini daha rahat ve büyük bir evde büyütmek için taşınmıştı. Evinin manzarasıyla gündem olan ve taşındığı için eleştirilen Kemer, "Gitmeye hiç niyetim yoktu. Bebek odası yapabilmek için taşınıyoruz. Bir de burası çok merdivenli. Altı seneliğine taşınıyoruz. Daha sonra geri döneceğiz" demişti.

Cemre Kemer anne oldu! Kızına verdiği isim dikkat çekti

Cemre Kemer anne oldu! Kızına verdiği isim dikkat çekti

Cemre Kemer anne oldu! Kızına verdiği isim dikkat çekti

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cemre Kemer Aralık Kemer Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Uyduruk isim ve özentili yabancı isim modasına o da uymus, burası Türkiye, cocuguna Ayşe de falan, Karla ne git Amerikaya iltica et istersen o kadar oraya ait hissediyorsan kendini ve buraya bu kadar yabancıysan

54
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title