Haberler

Beykoz'daki evine el konulan Sedat Peker, ilk kez konuştu: Babamın hatıraları var

Güncelleme:

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "tek mal varlığım" dediği İstanbul Beykoz'da bulunan lüks villa Milli Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'ne devredildi. Bu haberin ardından Peker, Deli Çavuş adlı hesabından paylaşımlarda bulundu. Peker, "Haber doğru. Bahse geçen ev 25 senedir ailemize aitti. Babamın hatıraları vardı" dedi. Peker, evin arazisinin tamamının geçtiğimiz mayıs ayında Milli Park Bahçelere dahil edildiğini dile getirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Beykoz Korusu sınırları içinde yer alan konutunun da içinde bulunduğu arazi Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne devredildi. Bu gelişmenin ardından gözlerin çevrildiği Peker, Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabından bir dizi tweet paylaştı. Peker, ailesine ait olan evde, babasının hatıralarının olduğunu dile getirdi.

"EVİN VERGİLERİ 65 SENEDİR ÖDENİYOR"

Evin vergilerinin 65 seneden bu yana düzenli ödendiğini belirten Peker, "Kıymetli dostlarım, çıkan haber bir konu haricinde kesinlikle doğrudur. Yanlış olan o evin vergilerinin 25 senedir değil 65 senedir düzenli olarak ödendiğidir. Bahsi geçen ev 25 senedir ailemize aittir" dedi.

"EMLAK BARIŞI YASASI ÇIKINCA MÜRACAAT ETTİK"

Sedat Peker'in konuyla ilgili paylaşımlarının devamı ise şu şekilde: "Beykoz bölgesindeki hemen hemen bütün evler aynı konumdadır. Düzenli olarak yıllık devlete vergisi ödenir. Halk arasında bu evlere belediye tapulu ev denir. Emlak barışı yasası çıkınca çevredeki tüm evlerle beraber biz de müracaat ettik. Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından şartlarımız uygun bulundu.

"EVİN KÜÇÜK BÖLÜMÜ MİLLİ PARK'LARA AİTTİ"

Paranın ilk kısmını yatırıp yapı kayıt belgesini aldık (Yani hak sahibi olduk). Evin çok küçük bir bölümü Milli Park Bahçelere aitti. Ancak bu durum tapu almamıza engel değildi.

Yapı kayıt belgesi alan herkesin tapuları dağıtılırken geçen sene Mayıs ayında başladığım… açıklamalardan dolayı bizi beklemeye aldılar. 10 gün önce ise şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaparak evin ve bahçenin tamamını Milli Park Bahçelere dahil ettiler. Bunun anlamı şudur: Emlak barışı yasasına göre Milli parklara bağlı olan yerlere tapu verilemez. "

Beykoz'daki evine el konulan Sedat Peker, ilk kez konuştu: Babamın hatıraları var

Beykoz'daki evine el konulan Sedat Peker, konuyla ilgili ilk kez konuştu: Babamın hatıraları var

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milli Parklar Genel Müdürlüğü Sedat Pekel Beykoz Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (7)

Nurullah Ak:

Yargılanacaksın adi pislik mafya bozuntusu seni Sen kim oluyorsun da Süleyman Soylu hakkında yalan iftira açıklamalar yapıyosun.

0
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Sedat Pekeri daha da öfkelendiriyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet :

Milletin malina cokmusler villa yapmışlar ohhh br guzel ilk firsatta mal sahibine dönmüş ohhhhh

0
0
yanıtYanıtla
Serap :

Devletin malına bile çökmüşler ya. Adamın evi devlet arazisinde.

0
0
yanıtYanıtla
Ömer Çevik:

Eline belge verip seni konuşturan ahkam kesen ağa babalarin artık bı ev daha tahsis eder sana evmiyok orman içi korumalı ev peh peh peh fazla öten horozun başı geç vuruldu.

0
0
yanıtYanıtla
Erkan Can :

20 küsur yıldır aynı hukumet aynı burokratlar, henüz mü farkedebilmişler koskoca binanın kaçak olduğunu.. bu bina gibi farkedilemeyen ne kadar kaçak yapı daha insanlara peşkeş çekiliyor acaba ?

0
0
yanıtYanıtla
albatros :

bu adamdan pek haz etmem. ama iddia ettiği şeylerin binde birini muhalefet için söyleseydi ülkedeki bütün savcılar toplanıp soruşturma başlatırdı. daha doğrusu başlattırılırdı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title