Haberler

Başkan Yılmaz, Belde Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun belde belediye başkanları ile istişare toplantısı için bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun belde belediye başkanları ile istişare toplantısı için bir araya geldi.

Samsunda her ay belde belediye başkanlarının düzenli olarak bir araya gelip durum değerlendirmesi ve istişare toplantılarının yapıldığı yemeğe bu ay Başkan Yılmaz katıldı. Her ay farklı belediye başkanının ev sahipliği yaptığı yemeğin bu ay ki ev sahibi Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal oldu.

Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren, 19 Mayıs İl Genel Meclis üyeleri ve Göl Belediye Başkanı Ahmet avcı, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Narlısaray Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, İkizpınar Belediye Başkanı Saban Çalışkan, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet topal, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat soğuk Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan katıldı.

BAŞKAN YILMAZ 19 MAYIS LİSESİ MEZUNLARIYLA BULUŞTU

Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kendisinin de mezun olduğu Samsun 19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği üyeleri ve yöneticileriyle bir araya geldi. Her yıl düzenli olarak genci yaşlısı bir araya gelen 19 Mayıs Lisesi mezunları 19 Mayıs Bayramı çerçevesinde Başkan Yılmaz ile Samsunum 1 Gemisi'nde kahvaltıda buluştu. Kahvaltının ardından Atakent'e kadar gemiyle Samsun gezisi yapıldı. Başkan Yılmaz gezi esnasında hem Samsunun genel durumu hem de Samsun'da yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs Dereköy Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title